Serier

Beauty and the beast – eventyrlig ny serie

Beauty and the beast

Catherine Chandler er en vakker og smart drapsetterforsker som sammen med sin etterforskningsparter, Tess Vargas, løser mordmysterier i New York. Catherine er dyktig i jobben sin, men hun sliter med en mørk fortid. Som tenåring ble moren hennes drept, mens hun selv ble reddet i siste liten av et uhyre. Morens drapsmenn ble aldri fanget, ei heller udyret, men Catherine har ikke gitt opp håpet om at hun en gang vil løse saken. I en av de mange sakene som Catherine og Tess jobber med kommer de over et spennende spor som leder dem i retning av morens gamle drapssak og det mystiske udyret.

I hver episode løser Catherine og Tess nye saker, mens udyret hjelper Catherine med å komme nærmere sannheten rundt morens drapssak. Skjønnheten og udyret baserer seg på det gamle eventyret, der skjønnheten må se bort fra udyrets stygge ytre for å se godheten på innsiden.

Beauty and the beast vant prisen for Favourite New TV Drama på tradisjonsrike People’s Choice Awards 2013. Du kan se Beauty and the beast på TV 2 Bliss søndager kl. 21.50, og én uke tidligere på Sumo.