Teknikken bak

Nå er Android-appen her

Vi vet at mange har ventet på denne, så vi er veldig glade for å slippe den løs. TV 2 Sumo sin app til Android kan nå lastes ned fra Google Play!

Med et stort og variert økosystem av telefoner, nettbrett og operativsystemversjoner har Android bydd på sine utfordringer i utviklingsfasen. Når vi nå er klare til å lansere, har vi testet på en rekke varianter, også de mest utbredte dingsene som Samsung Galaxy SIII og S4, Nexus, Sony Xperia Z og HTC One. Det finnes likevel et stort antall Android-enheter der ute, og vi vil svært gjerne ha tilbakemelding fra deg om hvordan den fungerer på din dings. Bruk linken «Email developer/Utviklers e-postadresse» i Google Play for å sende feilrapporter og kommentarer, eller send direkte til oss her i kommentarfeltet.

Både telefoner og nettbrett får nå en skreddersydd opplevelse med det samme innholdet som er tilgjengelig i våre andre apper. På samme måte som appen til iOS er den bygget rundt vår responsive nettside, så de fleste elementene bør være velkjente for brukere av Sumo på ulike plattformer. Her ser du skjermbilder fra et 10-tommers nettbrett:

Systemkrav og innhold

Oppdatert: Hvilke operativsystemer vi støtter vil endres fortløpende avhengig av den tekniske utviklingen. Riktig informasjon om dette vil til enhver tid ligge i Google Play Store.

Appen kjører på enheter med Android 4.0 og høyere, og er altså tilgjengelig på de aller fleste populære Android-telefoner og nettbrett. Dette inkluderer Samsung Galaxy S (fra III og oppover), de nyere Sony Xperia-telefonene, HTC One og nettbrett som Nexus, Galaxy Note og Xperia Tablet.

Direktekanaler, sport, norske og utenlandske serier, film og underholdning er tilgjengelig på samme måte som på iOS. Noe av det eldre arkivinnholdet er vanskeligere å få til å spille på alle enheter, men vi etterstreber å få ut så mye som mulig (med rettigheter som en naturlig begrensing) på alle våre plattformer.

Hvis du har flere maskiner og apparater i sving, så er vi altså ute med apper på følgende plattformer:

Signatur Johannes