Aktuelt

Over 50 premierer til din sommerstrøm!

Sommeren er best på TV 2 Sumo! Denne sommeren satser vi ekstra på bredden i tilbudet på TV 2 Sumo og tilbyr en god miks av nytt norsk innhold og rekordmange internasjonale seriepremierer! Thriller, spenning, humor, hjertevarmt drama, kjærlighet og reality – vi er helt sikre på at du finner noe du liker!

En ny sesong av den norske seriefavoritten Hjerteslag er nå tilbake hvor Anders og Mio fortsatt er like forelsket. Blant nyhetene finnes også flere spennende og kritikerroste internasjonale serier, reality og norske programmer. Bla deg nedover for å se hva vi har å by på!

Vi tar forbehold om endringer.

Prodigal Son

Som far, så sønn…?

Kriminalpsykolog Malcolm Bright har en gave. Han vet hvordan mordere tenker og hvordan deres sinn fungerer. Hvorfor? Faren hans er “The Surgeon”, en beryktet seriemorder med mer enn 20 liv på samvittigheten. Prodigal Son følger Bright når han bruker sin far for å komme inn i hodet til mordere, og slik hjelper han NYPD med å løse saker. Denne velspilte og nervepirrende spenningsserien er hyllet av kritikere og er en av USAs hotteste akkurat nå! Serien har 7,7 på IMBb. Prodigal Son har nye episoder hver onsdag.

Pennyworth

Stilsikker brutalitet

Fra DC Comics får vi nå spenningserien Pennyworth! Vi følger Alfred Pennyworth, en tidligere britisk SAS-soldat i 20-årene, som danner et sikkerhetsselskap i London på 1960-tallet. Her jobber han sammen med den unge milliardæren Thomas Wayne, som ennå ikke er blitt far til Bruce Wayne – mannen vi alle kjenner som Batman. Pennyworth er en stilsikker, brutal og annerledes serie. Er du Peaky Blinders-fan tror vi du vil digge denne!

High Fidelity

Hvordan komme over noen, en spilleliste av gangen…

Du vet den der kjærligheten. Den altoppslukende, fine, grusomme, vonde, deilige kjærligheten? Den som både løfter deg opp som om du er lett som en fjær, for så å dundre deg i bakken uten forvarsel? Den som får deg til å forstå hva alle kjærlighetssanger handler om, inkludert power ballads fra 80-tallet. Den ja.

Kule, sexy Zoe Kravitz, i rollen som den kule, sexy, men også på randen av konstant kjærlighetssorg, Robyn «Rob» Brooks, tar oss med i sitt elsk-hat-forhold til kjærligheten. Kravitz er nydelig i rollen som Rob, en musikkelskende platebutikkeier med knust hjerte og selvutnevnt ekspert på å ta dårlige avgjørelser på egne vegne.

Serien, som er basert på Nick Hornbys bok – og filmen fra 2000, har Brooklyn som bakteppe, karakterer du vil forelske deg i og et fantastisk soundtrack som forsterker både serien – og egne minner. Gled deg! High Fidelity har nye episoder hver torsdag!

Condor – sesong 2

Ny sesong med CIA-analytikeren Joe

I første sesong av Condor snubler Joe Turner, en ung CIA-analytiker, over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker. Denne intense og spennende actionthrilleren er tilbake med helt nye episoder! I sesong 2 flakker Joe rundt i Europa. Plutselig blir han oppsøkt av en russisk agent som sier han kan identifisere en muldvarp i CIA i bytte mot beskyttelse. Motvillig innser Joe at han ikke lenger kan flykte fra sitt gamle liv. Sesong 2 har nye episoder hver mandag.

Hjerteslag

Anders og Mio er forelska og i ferd med å bli foreldre for første gang. Det Mio ikke vet er at Anders har en hemmelighet som kan ødelegge alt. Se trailer! Nye episoder fredager.

Love Life

Kjærligheten anno 2020

I denne romantiske dramakomedien følger vi Darby Carter gjennom tjueårene der hun navigerer mellom arbeid og romantikk i New York City – ofte med usikkerheten fra ungdommen boblende under overflaten. «Love Life» er en lettsett, morsom og gjenkjennelig serie om å finne den rette, med evig vittige Anna Kendrick i hovedrollen.

Du som elsker «Younger» vil finne noe å fylle savnet med i «Love Life».

Devils

Finansthriller med Patrick Dempsey

Patrick Dempsey spiller hovedrollen i Devils – en finansthriller satt til et stort investeringsselskap i London. Massimo Ruggero (Alessandro Borghi) er tradingsjef i selskapet og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. En global økonomisk konspirasjon blir oppdaget… Når han like etterpå blir hovedmistenkt i en mordetterforskning, må han å samarbeide med en ung journalist i håp om å avsløre en konspirasjon og renvaske seg.

Transplant

Hjertevarmt sykehusdrama

Transplant er en varm dramaserie om Bashir, en dyktig akuttlege som sammen med søsteren har flyktet fra krigen i Syria. Nå prøver han å starte et nytt liv på den andre siden av Atlanteren, men å få legelisensen sin godkjent i Canada viser seg å være alt annet enn lett. Nye utfordringer venter når han mot alle odds får jobb på et anerkjent sykehus i Toronto.

The Rookie – to sesonger!

Mer fra ny seriefavoritt

The Rookie har på kort tid rukket å bli en av de mest sette seriene på TV 2 Sumo, og det er ikke uten grunn! Serien er en lettsett, underholdende og engasjerende fortelling om John Nolan – som halvveis i livet bytter karrierevei og forsøker å bli politimann. Sesong 2 fortsetter der vi slapp i siste episode av sesong 1. Nye episoder hver fredag.

Penny on M.A.R.S

Dramakomedie for tweens

16-årige Penny skal sammen med bestevennen Camilla begynne på verdens beste skole for utøvende kunst: M.A.R.S. På M.A.R.S. er konkurransen knallhard og elevene testes hver dag! Men Penny er helt spesiell, og hun har en stor hemmelighet: Hun er nemlig datteren til verdens største popstjerne! På M.A.R.S skjuler Penny identiteten sin for å få teste ut talentet sitt uten å måtte bli forbundet med morens suksess. Den eneste på skolen som vet om hemmeligheten hennes, er Camilla, men alt blir komplisert når de blir forelsket i samme gutt.

Mystery Road

Mystisk forsvinning

Mystery Road er en australsk dramaserie om etterforskeren Jay Swan og hans kollega Emma James, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Serien er en fortsettelse på den populære filmen med samme navn fra 2014. Sesong 1 hadde premiere i mai og sesong 2 har nye episoder hver torsdag i juni.

Watch What Happens Live

Watch What Happens Live With Andy Cohen' Will Be Available For ...

Siste nytt fra realityseriene du elsker

Watch What Happens Live with Andy Cohen er et “late night” talkshow med gjester fra reality-, politikk- og underholdningsverdenen. Nye episoder tirsdag til lørdag.

Siren – sesong 3

Drakampen fortsetter

Vi er i Bristol Cove, en kystby som er berømt for en gang å ha vært havfruenes hjemsted. En mystisk jente kommer til byen og beviser at legenden stemmer, og den dramatiske kampen mellom menneske og sjø er et faktum. I starten av sesong 3 føder Ryn sitt første barn, og en helt ny trussel nærmer seg…

The Real Housewives of Melbourne

Fire sesonger med australske husfruer

Siste tilskudd til «The Real Housewives»-stammen er damene fra Melbourne! Bli med på den ville og ekstravagante ferden til Australias mest privilegerte, mektige og glamorøse kvinner i «The Real Housewives of Melbourne». De deler raust av intime hemmeligheter, skandaløse detaljer om forholdene sine, karrieroppturer, nedturer og familiedramatikk!

Vikings – sesong 6A

Det er seks måneder etter slaget om Kattegat, og Bjørn er nå konge. Mens han strever med ansvaret, finner han ut at han ikke kan stole på moren, Lagertha. Vi har også de 5 tidligere sesongene. Lurer du på hvorfor «Vikings» sesong 6 er delt i to? Vi oppklarer her!

Wild Metropolis

Dyrene tar byen tilbake

Ville dyr har tilpasset seg et liv i storbyen. Pingviner i Cape Town har funnet bedre hekkesteder der enn i naturen, horder med flaggermus har slått seg til i en bypark i Adelaide i Australia og store øgler bor i kloakkrørene i Bangkok. Se «Wild Metropolis» fra 6. juni!

Blålys – sesong 4

Norsk politi vet aldri hva som møter dem en vanlig dag på jobben. I fjerde sesong av dokumentarserien må de håndtere alt fra ulykker til farlige forbrytere og kranglefanter på byen. Nye episoder hver mandag!

Ramy – sesong 2

Humoristisk identitetskrise

Ramy, sønn av egyptiske innvandrere, er på en åndelig konfliktfylt reise i nabolaget sitt i New Jersey. Han trekkes mellom sitt muslimske samfunn som mener livet er en konstant test, hans venner som synes livet er fullt av uendelige muligheter og en Gud som alltid ser på. Serien har en score på 8 på IMDb og vant Golden Globe i januar! Sesong 2 har premiere 19. juni, men du kan allerede nå se sesong 1.

Pacific Blue

Pacific Blue Season 5 - watch full episodes streaming online

Ingen sommer uten!

Finnes det egentlig en lettsett serie som gir mer sommerfølelsen enn «Pacific Blue»? Neppe! Sykkelpolitiet i Santa Monica, California, er heldigvis tilbake på skjermen denne sommeren. Fra 19. juni får du et gjensyn med T.C., Cory, Chris og Victor når vi publiserer hele første sesong på Sumo. Vi fyller på med flere sesonger annenhver helg. Sommernostalgien er sikret!

Quizmester

Vi kårer sommerkveldens «Quizmester»

I TV 2s nye quizprogram kjemper kjendiser på lik linje med quizentusiaster og tilfeldige folk hentet fra gata, der ukens vinner smykkes med tittelen «sommerkveldens quizmester». Programleder Katarina Flatland inviterer nå seerne til å være med på en morsom og uhøytidelig quiz. Med seg har hun Erik Solbakken som utegående reporter, som både skal hente inn spørsmål fra folk på gata, og ta med seg deltakere inn i studio. I tillegg skal kjente nordmenn utfordres til å kaste seg ut i nervepirrende og humoristiske konkurranser. «Quizmester» har premiere på TV 2 onsdag 24. juni kl. 20.00, og på TV 2 Sumo onsdag 24. juni kl. 03.00. Les mer her!

Hightown

Ingenting er hemmelig for alltid

I vakre, men dystre, Cape Cod Bay, følger Hightown en kvinnes reise til rusfrihet – som plutselig blir overskygget av et drap. I dette krimdramaet blir minnet på om hvor kompliserte, og dødelige, våre avhengigheter kan være. Hollywood-giganten Jerry Bruckheimer, produsenten bak alt fra Top Gun, Bad Boy og Con Air til CSI og Cold Case, er involvert.

Håpet

Ny, dansk miniserie i fire deler. Det er sent på 1800-tallet, og 15-årige Marie bor på et barnehjem i Danmark. I flere år har hun ventet på at faren skal komme tilbake, men alle andre tror han har mistet livet til sjøs. Når hun risikerer å miste sine kjære søsken, kler hun seg ut som gutt og tar hyre på et frakteskip som skal til Norge, i håp om å kunne samle familien. I rollene møter vi kjente fjes fra serier som Badehotellet, Sykepleieskolen, Skam og Borgen.

Limboland

Nytt dansk drama

De tre vennene Freja, Katrine og Nadja er alle i tjueårene og forsøker så godt det lar seg gjøre å navigere parforhold, vennskap, dating, seksualitet, misbruk og bosituasjon. De tre speiler hverandre, kødder det til for hverandre, men plukker også opp bitene når livet blir tøft og ensomt. Får du aldri nok av serier som Skam, Hjerteslag og Perfekte steder, vil du like denne!

Allsang på Grensen

«Allsang på Grensen» skal i sommer hylle norske artister og norsk musikk. Samtidig flyttes arrangementet til en intim del av Fredriksten Festning i Halden, hvor sangglade familier er årets publikum. Programledere er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Artister i premiereprogrammet er: Åge Aleksandersen, TIX, Freddy Kalas og Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen. Sesongpremiere 25. juni!

Being 29

Gavepakke til deg som elsker Hjerteslag og savner Skam

Da vi møter Julie og Jesper for første gang, er begge to på vei ut av lange forhold. Jesper har kjærlighetssorg, mens Julie gjerne vil utnytte situasjonen og leve livet til det fulle. Men hva gjør man med all den friheten? Og hva skal Jesper gjøre med en frihet som han ikke har etterspurt? Vi følger de to vennene gjennom opp- og nedturer, mens de prøver å komme seg videre i livet. Denne er perfekt for deg som elsker Younger, Hjerteslag, Mellom oss og Perfekte steder! Premiere 26. juni!

Line of Duty

Line of Duty er en prisbelønt krimserie om den fiktive enheten AC-12, som etterforsker korrupsjon i britisk politi. I hver sesong dukker det opp en ny sak som raskt utvikler seg til en nervepirrende katt-og-mus-lek for kriminalinspektørene. I sesong 4 går Kate undercover… Serien har en IMDb-score på skyhøye 8,6, så se deg opp på de tre første sesongene nå. Sesong 4 har premiere 1. juli!

En kveld hos Kloppen

Sommerstemning i hagen

Lørdag 4. juli er det premiere på en ny sesong med «En kveld hos Kloppen» og syv lørdager gjennom sommeren inviterer Solveig Kloppen kjente gjester og seerne hjem til seg. Alt ligger til rette for gode samtaler og skikkelig god sommerstemning i hagen på Tåsen.

Huskestue

Tett kunnskapshullene

Denne sommeren kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i «Huskestue». Sesongpremiere 5. juli – kun på Sumo.

Temptation Island

Fire ugifte par, som vil teste styrken av forholdet sitt, drar frivillig til en øy full av single menn og kvinner. Hvordan vil forholdet deres tåle fristelsene som bokstavelig talt står i kø – og vil de kunne komme styrket ut av det? Det kan virke ekstremt, men la oss være ærlige: fristelser og utfordringer er ikke noe nytt i noen forhold. Dette er intens og engasjerende reality – for hva hadde man selv gjort i en slik situasjon? Hva er rett og hva er galt? Hvordan vet man at det er rett person man har valgt å dele livet sitt med? Og ikke minst: hvem ønsker man selv å være som person? Se Temptation Island US fra 6. juli!

Vida – sesong 3

Stay fuego, stay familia

Vida er en dramaserie om søstrene Emma og Lyn, som neppe kunne vært mer ulike – den ene naiv og selvdestruktiv, den andre kynisk og kritisk. Serien er vellaget, med talenter både foran og bak kamera, og skildrer livet i et meksikansk-amerikansk Los Angeles på en sjarmerende måte – og med mye hud! Vida har høstet ros for å sette søkelys på både gentrifisering og homofobi med klasse og humor, og byr på noe litt utenom det vanlige. Premiere 9. juli.

Bulletproof

Actionpakket krimdrama

Vi følger to politimenn, Bishop og Pike, mens de jakter hardbarka kriminelle i Londons East End. Bulletproof er et actionpakket krimdrama med masse humor. Se to sesonger fra 17. juli.

Labor of Love

Vinn en baby daddy!

Kristy er 41 år og klar for å stifte familie, men mangler den store kjærligheten som kan bli far til barna hun ønsker seg. Den biologiske klokken tikker, og selv om hun vet at hun kan få en baby uten å være i et forhold, har hun lyst til å forsøke å finne den rette. Det kan Labor of Love hjelpe henne med. Programleder er Sex and the City-skuespiller Kristin Davis! Premiere 20. juli!


P-Valley

Strippedrama fra «The Dirty South»

Dramaserien P-Valley tar oss dypt inn i Mississippi-deltaet, til en oase av grus og glitter hvor skjønnhet kan være vanskelig å finne. Gjør deg klar for strippe-drama og de store karakterene som kommer gjennom dørene – de håpefulle, de tapte, de ødelagte, de vakre og de forbannede – og se hva som skjer når folk i en liten by drømmer stort!


The Victim

Velspilt krimdrama fra BBC One

En drapsmanns dom varer mye lenger enn selve soningen. Bussjåføren Eddie J Turner slipper ut av fengsel etter å ha sonet en dom for drapet på en ung gutt, men hans nye identitet blir lekket på nettet og han utsettes for et hevnangrep. Men er det rett mann? Hvem har lekket informasjonen og hvem er angriperen? Og hvem er egentlig offeret – han som har sonet sin dom, men aldri slipper fri fra fortiden, eller den dreptes familie som aldri vil komme over tapet av sin sønn?

The Victim er en mørk, gripende og intelligent dramaserie som hele tiden utfordrer og engasjerer seeren i sin oppfattelse av rett og galt, og der Kelly McDonald briljerer i hovedrollen. Dette skotske krimdramaet i fire deler ser du fra 28. juli!


Tilståelsen

FOTO: PRIVAT/TV 2 DANMARK

True Crime fra Danmark

I 1989 ble Erik Solbakke, som da var 40 år gammel, dømt til tvungent psykisk helsevern for å ha drept 38 mennesker. Han tilsto blant annet å ha stått bak brannen på Hotel Hafnia i København, der 35 personer omkom, og drapet på en 15 år gammel jente på øya Fanø utenfor Esbjerg. Tidligere hadde han erkjent å stå bak en togbrann og 27 påsatte branner. Solbakke ble kjent som Danmarks verste massedrapsmann gjennom tidene.

Solbakke var psykisk utviklingshemmet, og ifølge danske TV 2 var det ingen tekniske beviser eller vitner som kunne bekrefte at han var gjerningsmannen. Hans egen tilståelse ble derfor avgjørende. Nå kan det vise seg at tilståelsene var falske.

Dokumentarserien Tilståelsen har premiere 30. juli.


Mordene i Sandhamn

Nicolai Cleve Broch i svensk seerfavoritt

Nicolai Cleve Broch og Alexandra Rapaport spiller hovedrollene i en helt ny sesong av krimserien og seerfavoritten Mordene i Sandhamn. I den tilsynelatende idylliske skjærgården sliter politienheten med nye dramatiske kriminalsaker.

Nicolais karakter Alexander er en politimann med sterk rettferdighetssans, men dessverre ikke like sterk impulskontroll. Han kan fort havne i vanskeligheter ettersom han ikke alltid tar hensyn til de langsiktige konsekvensene av sine handlinger.

I åtte episoder skal skjærgårdspolitiet håndtere alt fra livsfarlig narkotika, drap og økonomisk kriminalitet. Samtidig blir Nora (Rapaport) konfrontert med et turbulent privatliv som alenemor til en opprørsk tenåringsdatter.


The Secrets She Keeps

Britisk spenning

To kvinner møtes ved en tilfeldighet i en matbutikk i en velstående forstad til Sydney. De har en totalt forskjellig bakgrunn, men har en ting til felles – de har begge hemmeligheter som kan ødelegge livene deres. Premiere 3. august!


RuPauls Drag Race UK

Jakten på en superstjerne

RuPaul’s Drag Race har underholdt fans over hele verden i et helt tiår med sin spektakulære mix av karisma, egenart og talent – og har introdusert oss for over hundre drag queens med talenter som sang, dans, skuespill, design og mye mye mer. Nå vender RuPaul oppmerksomheten mot Storbritannia for å finne britene mest ‘faaaaaabulouse’ drag queen. I en rekke utfordringer, hvem vil imponere Ru mest og overleve enda en uke i konkurransen? Og hvem stikker av med kronen som britenes første Drag Race superstjerne? Premiere 10. august.

Intelligence

Ny sitcom med David Schwimmer!

CySec er den nyopprettede etterretningsgruppen som hjelper myndighetene og soldatene i kampen om cyberterror – en gruppe med de beste hjernene. Synd at de ikke også inkluderte NSA-analytikeren Jerry… David Schwimmer spiller Jerry som ikke klarer å følge regler eller sosiale protokoller, samtidig som han overvurderer seg selv. Premiere 12. august!

The Hot Zone

Et dødelig virus må stanses

Et ekstremt dødelig virus sprer seg som ild i tørt gress. Høres kjent ut? Før Covid-19 var det Ebola-viruset som skapte frykt i befolkningen. The Hot Zone handler om Ebola-utbruddet sent på 80-tallet og er basert på boken ved samme navn. Nancy Jaax er veterinær, forsker og patolog i den amerikanske hæren og oppdager viruset hos aper i Washington. Det blir en kamp mot klokken for å forhindre utbredt smitte.

På rollelisten finner vi Julianna Margulies (The Good Wife), Topher Grace (That 70’s show) og Liam Cunningham (Game of Thrones).

Likte du Outbreak vil du like denne! Premiere 12. august.

Bloggerne

Emma Ellingsen og Monica Nyhus er nye i høstens Bloggerne

Emma Ellingsen og Monica Nyhus er nye profiler i Bloggerne denne høsten. Vi følger også følge Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Iselin Guttormsen og Joakim Kleven.

Emma Ellingsen (18 år) kjenner mange fra «Født i feil kropp» og «Generasjon Z». I «Bloggerne» får vi følge Emma gjennom et spennende år, hvor hun skal gjennomføre sin kjønnskorrigerende operasjon.

Monica Nyhus (32 år) er gift med Chris. Sammen har de fått tre gutter i løpet av tre og et halvt år. Nå venter de et fjerde barn og seerne får følge Monica og familien gjennom kanskje den mest hektiske perioden i deres liv – deres fjerde graviditet.

I den siste sesongen av «Bloggerne» fikk vi se Joakims pappa fri til moren. Nå gleder Joakim seg til å være mammas forlover i bryllupet. Joakim står også for et av årets heftigste øyeblikk når han gikk imot Kristin Gjelsviks tordentale mot venninnen Sophie Elise på Vixen Awards. Hjemme hos Caroline i Sarpsborg følges dramatikken som utspiller seg på premieredagen for en ny teateroppsetning. Vi følger også Caroline når hun skal lansere en egen undertøyskolleksjon og når hun ligger i hardtrening før fotoshooten.  Hos Iselin er det mange jern i ilden nå som influenserkarriere har virkelig skutt fart. Iselin fullfører sexologistudiet samtidig som det er utfordringer med å takle den nye hverdagen på hjemmebane. Martine har lenge ønsket seg en hund og nå blir hun endelig hundeeier. Martine og kjæresten Aleksander blir sittende i hver sin by når koronaen treffer Norge – noe som blir ekstra tøft for dem begge. Alle profilene treffes av koronaen på hver sin måte og vi får se hvordan det påvirker deres nye hverdag.

Bloggerne har sesongpremiere 17. august!

Sommerhytta

Hytteoppussing i ekstremfart

Fire deltagerpar skal i 10 uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både innendørs og i hagen.

Sesongpremiere 17. august!

Yellowstone

Kevin Costner i nytt westerndrama

Vi følger ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer: landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.

Premiere 18. august!

Harrow

Ny serie for deg som digger House og The Good Doctor!

Møt Dr. Daniel Harrow, en glimrende rettsmedisiner med store autoritetsproblemer… I tillegg til å være den beste til å løse sakene ingen andre kan, skjuler han også sine egne hemmeligheter. Men hva skjer når de hemmelighetene, bokstavelig talt, flyter opp til overflaten?

Premiere 21. august!

Stumptown

Hot mess

Dex Parios er eks-militær og tar et nytt karrierevalg som privatetterforsker. Med en PTSD-diagnose som hun selvmedisinerer med gambling og alkohol, er det lett å ta noen feile valg, men Dex er lett å like som den uperfekte badassen hun er. Og hun balanserer det hardtslående etterforskerlivet med å ta vare på sin sjarmerende lillebror med Downs syndrom. 

Cobie Smulders (How I Met Your Mother), Jake Johnson (The New Girl) og Michael Ealy (Californication, The Good Wife) spiller i dette vittige amerikanske krimdramaet.

Du som liker The Rookie kommer til å kose deg med denne! Kommer på Sumo 8. september.

Filthy Rich

Hevnen er… søt?

En ekstremt velstående, kristen familie fra sørstatene står overfor noen litt kinkige utfordringer når familiens overhode dør i en flyulykke. I testamentet dukker det opp noen flere arvinger enn først antatt og familiens hemmeligheter avsløres. Dette er deilig familiedrama om penger, makt, lojalitet – og litt hevn. Med Kim Cattrall (Sex and the City) i hovedrollen. Kommer på Sumo.

Riviera

Glamourens bakside

I thriller-serien Riviera møter vi den amerikanske kunstkjenneren Georgina, som må håndtere mørke familie intriger på den glamorøse franske rivieraen. Da hennes styrtrike ektemann omkommer i en båteksplosjon, starter hun en farlig jakt på sannheten som er bygget på vold, drap, løgner og hemmeligheter. Sesong 3 kommer på Sumo.


Med forebehold om endringer. Flere nyheter kommer!