Aktuelt

Se hva som er på vei inn!

Sommeren er best på Sumo! Nå fyller vi nemlig på med mange nye og spennende serier, med over femti premierer i mai, juni og juli. Thriller, spenning, humor, hjertevarmt drama, kjærlighet og reality – vi er helt sikre på at du finner en serie du liker!

En ny sesong av den norske seriefavoritten Hjerteslag er tilbake i juni hvor Anders og Mio fortsatt er like forelsket. Blant nyhetene er blant annet et stilsikkert drama fra DC Comics og et humoristisk blikk på kjærligheten. Liker du thriller og spenning har vi flere gode nye serier på listen! Og for deg som elsker reality blir det enda mer å se på når vi får inn nytt innhold fra hayu. Bla deg nedover for å se hva vi har å by på!

Vi tar forbehold om endringer.

Ute nå: Devils

Finansthriller med Patrick Dempsey

Patrick Dempsey spiller hovedrollen i Devils – en finansthriller satt til et stort investeringsselskap i London. Massimo Ruggero (Alessandro Borghi) er tradingsjef i selskapet og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. En global økonomisk konspirasjon blir oppdaget… Når han like etterpå blir hovedmistenkt i en mordetterforskning, må han å samarbeide med en ung journalist i håp om å avsløre en konspirasjon og renvaske seg. Premiere 10. mai – med to nye episoder hver uke. Totalt ti episoder.

Ute nå: Transplant

Hjertevarmt sykehusdrama

Transplant er en varm dramaserie om Bashir, en dyktig akuttlege som sammen med søsteren har flyktet fra krigen i Syria. Nå prøver han å starte et nytt liv på den andre siden av Atlanteren, men å få legelisensen sin godkjent i Canada viser seg å være alt annet enn lett. Nye utfordringer venter når han mot alle odds får jobb på et anerkjent sykehus i Toronto. Premieredagen slippes to episoder, deretter vises én episode i uken. Totalt 13 episoder. Premiere 11. mai.

Ute nå: The Rookie – sesong 2

Mer fra ny seriefavoritt

The Rookie har allerede rukket å bli en av de mest sette seriene på TV 2 Sumo, og det er ikke uten grunn! Serien er en lettsett, underholdende og engasjerende fortelling om John Nolan – som halvveis i livet bytter karrierevei og forsøker å bli politimann. Sesong 2 fortsetter der vi slapp i siste episode av sesong 1 – se fortsettelsen nå! Nye episoder hver fredag.

Ute nå: Penny on M.A.R.S

Dramakomedie for tweens

16-årige Penny skal sammen med bestevennen Camilla begynne på verdens beste skole for utøvende kunst: M.A.R.S. På M.A.R.S. er konkurransen knallhard og elevene testes hver dag! Men Penny er helt spesiell, og hun har en stor hemmelighet: Hun er nemlig datteren til verdens største popstjerne! På M.A.R.S skjuler Penny identiteten sin for å få teste ut talentet sitt uten å måtte bli forbundet med morens suksess. Den eneste på skolen som vet om hemmeligheten hennes, er Camilla, men alt blir komplisert når de blir forelsket i samme gutt. Premiere 11. mai.

Ute nå: Mystery Road

Mystisk forsvinning

Mystery Road er en australsk dramaserie om etterforskeren Jay Swan og hans kollega Emma James, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Serien er en fortsettelse på den populære filmen med samme navn fra 2014. Premiere 12. mai. Sesong 2 kommer i juni.

Ute nå: Watch What Happens Live

Watch What Happens Live With Andy Cohen' Will Be Available For ...

Siste nytt fra realityseriene du elsker

Watch What Happens Live with Andy Cohen er et “late night” talkshow med gjester fra reality-, politikk- og underholdningsverdenen. Nye episoder tirsdag til lørdag.

1. juni: Siren – sesong 3

Drakampen fortsetter

Vi er i Bristol Cove, en kystby som er berømt for en gang å ha vært havfruenes hjemsted. En mystisk jente kommer til byen og beviser at legenden stemmer, og den dramatiske kampen mellom menneske og sjø er et faktum. I starten av sesong 3 føder Ryn sitt første barn, og en helt ny trussel nærmer seg… Sesong 3 av Siren starter 1. juni på TV 2 Sumo!

1. juni: The Real Housewives of Melbourne

Fire sesonger med australske husfruer

Siste tilskudd til «The Real Housewives»-stammen er damene fra Melbourne! Bli med på den ville og ekstravagante ferden til Australias mest privilegerte, mektige og glamorøse kvinner i «The Real Housewives of Melbourne». De deler raust av intime hemmeligheter, skandaløse detaljer om forholdene sine, karrieroppturer, nedturer og familiedramatikk!

2. juni: Pennyworth

Stilsikker brutalitet

Fra DC Comics får vi snart serien Pennyworth – og det er bare å glede seg! Her følger vi Alfred Pennyworth (Jack Bannon – The Imitation Game), en tidligere britisk SAS-soldat i 20-årene, som danner et sikkerhetsselskap i London på 1960-tallet og jobber med den unge milliardæren Thomas Wayne (Ben Aldridge fra Fleabag), som ennå ikke er blitt far til Bruce Wayne. En stilsikker, ganske brutal og annerledes serie. Vi tror Peaky Blinders-fansen vil digge denne! Premiere 2. juni!

3. juni: Prodigal Son

Som far, så sønn…?

Malcolm Bright har en gave. Han vet hvordan mordere tenker og hvordan deres sinn fungerer. Hvorfor? Faren hans er “The Surgeon”, en beryktet seriemorder som har tatt livet til mer enn 20 personer. Serien følger kriminalpsykolog Bright når han bruker sin far for å komme inn i hodet til mordere for å hjelpe NYPD med å løse saker. Serien har 7,7 på IMBb. Prodigal Son har premiere 3. juni!

4. juni: High Fidelity

Hvordan komme over noen, en spilleliste av gangen…

Du vet den der kjærligheten. Den altoppslukende, fine, grusomme, vonde, deilige kjærligheten? Den som både løfter deg opp som om du er lett som en fjær, for så å dundre deg i bakken uten forvarsel? Den som får deg til å forstå hva alle kjærlighetssanger handler om, inkludert power ballads fra 80-tallet. Den ja.

Kule, sexy Zoe Kravitz, i rollen som den kule, sexy, men også på randen av konstant kjærlighetssorg, Robyn «Rob» Brooks, tar oss med i sitt elsk-hat-forhold til kjærligheten. Kravitz er nydelig i rollen som Rob, en musikkelskende platebutikkeier med knust hjerte og selvutnevnt ekspert på å ta dårlige avgjørelser på egne vegne.

Serien, som er basert på Nick Hornbys bok – og filmen fra 2000, har Brooklyn som bakteppe, karakterer du vil forelske deg i og et fantastisk soundtrack som forsterker både serien – og egne minner. Gled deg! High Fidelity kommer på Sumo 4. juni!

9. juni: Condor – sesong 2

Ny sesong med CIA-analytikeren Joe

I første sesong av Condor snubler Joe Turner, en ung CIA-analytiker, over en grusom plan som truer livet til millioner av mennesker. Denne intense og spennende actionthrilleren er tilbake med helt nye episoder 9. juni. Se sesong 1 her!

12. juni: Hjerteslag

Anders og Mio er forelska og i ferd med å bli foreldre for første gang. Det Mio ikke vet er at Anders har en hemmelighet som kan ødelegge alt. Sesongpremiere 12. juni!

Se trailer!

Juni: Hightown

Ingenting er hemmelig for alltid

I vakre, men dystre, Cape Cod Bay, følger Hightown en kvinnes reise til rusfrihet – som plutselig blir overskygget av et drap. I dette krimdramaet blir minnet på om hvor kompliserte, og dødelige, våre avhengigheter kan være. Hollywood-giganten Jerry Bruckheimer, produsenten bak alt fra Top Gun, Bad Boy og Con Air til CSI og Cold Case, er involvert. Kommer i juni.

Juni: Ramy – sesong 2

Humoristisk identitetskrise

Ramy, sønn av egyptiske innvandrere, er på en åndelig konfliktfylt reise i nabolaget sitt i New Jersey. Han trekkes mellom sitt muslimske samfunn som mener livet er en konstant test, hans venner som synes livet er fullt av uendelige muligheter og en Gud som alltid ser på. Serien har en score på 8 på IMDb og vant Golden Globe i januar! Nye episoder kommer i juni! Sesong 1 ser du her.

14. juni: Love Life

Kjærligheten anno 2020

Vi vet ikke med dere, men en serie som Love Life slår aldri feil. Nå er det kanskje ikke en revolusjonerende serie med tanke på at den omhandler en ung jente i storbyen New York på leting etter den store kjærligheten, hvor ting naturligvis ikke alltid er like enkelt. Men! Det som gjør denne serien litt annerledes er at handlingen skjer over flere år, hvor vi er innom flere forhold og hvordan hun takler de ulike kjærlighetene og bruddene. Det er selvfølgelig en sterk girl power vibe (noe enhver god serie trenger!), raske og morsomme kommentarer, og ikke minst artige og ekte innspill fra gode venner. Hovedrollen spilles av den evig morsomme Anna Kendrick (Pitch Perfect), og regissøren bak serien har også filmfavoritten Bridesmaids på rullebladet. Om du er på leting etter noe du kan le av, grine av og kjenne deg igjen i – da vil du digge Love Life! Premiere 14. juni.

1. juli : Line of Duty

Line of Duty er en prisbelønt krimserie om den fiktive enheten AC-12, som etterforsker korrupsjon i britisk politi. I hver sesong dukker det opp en ny sak som raskt utvikler seg til en nervepirrende katt-og-mus-lek for kriminalinspektørene. I sesong 4 går Kate undercover… Serien har en IMDb-score på skyhøye 8,6, så se deg opp på de tre første sesongene nå!

4. juli: P-Valley

Strippedrama fra «The Dirty South»

Dramaserien P-Valley tar oss dypt inn i Mississippi-deltaet, til en oase av grus og glitter hvor skjønnhet kan være vanskelig å finne. Gjør deg klar for strippe-drama og de store karakterene som kommer gjennom dørene – de håpefulle, de tapte, de ødelagte, de vakre og de forbannede – og se hva som skjer når folk i en liten by drømmer stort! Kommer i sommer!

5. juli: Huskestue

Tett kunnskapshullene

Denne sommeren kan du tette enda flere kunnskapshull på Sumo! Kristian Ødegård og hans makker Dag Otto Lauritzen er tilbake med nye middels vanskelige spørsmål, finurlige avstraffelsesmetoder og mye moro i «Huskestue». Sesongpremiere 5. juli – kun på Sumo.

9. juli: Vida – sesong 3

Stay fuego, stay familia

Vida er en dramaserie om søstrene Emma og Lyn, som neppe kunne vært mer ulike – den ene naiv og selvdestruktiv, den andre kynisk og kritisk. Serien er vellaget, med talenter både foran og bak kamera, og skildrer livet i et meksikansk-amerikansk Los Angeles på en sjarmerende måte – og med mye hud! Vida har høstet ros for å sette søkelys på både gentrifisering og homofobi med klasse og humor, og byr på noe litt utenom det vanlige. Se to sesonger her.

I sommer: Riviera – sesong 3

Glamourens bakside

I thriller-serien Riviera møter vi den amerikanske kunstkjenneren Georgina, som må håndtere mørke familie intriger på den glamorøse franske rivieraen. Da hennes styrtrike ektemann omkommer i en båteksplosjon, starter hun en farlig jakt på sannheten som er bygget på vold, drap, løgner og hemmeligheter. Sesong 3 kommer senere i sommer – Se de to første mens du venter!

Flere nyheter kommer!