Serietips

10 gode grunner til å se på Sumo akkurat nå

Lurer du på hva du skal se på? Ikke lenger.

Mer mørkt, rått og sexy drama

«Good Behavior» fortsetter å levere en herlig mix av mørk humor og brutalitet, selv om Letty, Javier og Jacob nå prøver å leve et normalt liv sammen. Se den spennende fortsettelsen nå – eller se alt på nytt, vi har begge sesongene!

Ny serie for deg som elsket Glee

Seersuksessen «Glee» møter «Friday Night Lights» i denne nye high school-serien med blant andre Josh Radnor (How I Met Your Mother) og Auli’i Cravalho (Vaiana) i hovedrollene. Se nye episoder hver mandag!

Dyrisk moro for hele familien

Søte dyreunger og morsomme firbeinte – «Dyrepasserne» er perfekt underholdning for hele familien. Se en helt ny sesong nå, vi har alle episodene!

Drama med glimt i øyet

«Madam Secretary» leverer drama med både hjerte og hjerne, og er i sin fjerde sesong blitt en seerfavoritt over hele verden. Ikke sett enda? Hopp i det!

Bli med bak kamera

Intrigespekket «reality» er en rotete affære, og handlingen som vises på TV er bare den blankpolerte toppen av et stort, skittent isfjell… Se to hele sesonger av «UnREAL» + ferske episoder fra sesong 3!

Livet, på ekte

Sjansen er stor for at du kan relatere til Braverman-søsknenes opp- og nedturer. «Parenthood» byr på livet – like hverdagslig, vakkert, tragisk og vittig som livet kan være! Vi har alle seks sesongene.

Bare én episode til…

En sporløs forsvinning og mystiske meldinger som vil få deg til å ville sove med lyset på… Fenomenet «Pretty Little Liars» gjør det lett å tenke “bare en til…” etter hver episode!

Storpolitisk drama

Den nyeste sesongen av Jo Nesbø-serien «Okkupert» spiller opp til mer storpolitisk spenning, der det underliggende spørsmålet hele tiden er: “Er du villig til å kjempe for landet ditt?”

Vi <3 Bloggerne!

Vi får være med på alt fra dating til bryllup, og deltagelse i «Skal vi danse» i denne ferske sesongen av «Bloggerne». Det blir også flaue øyeblikk når noen glemmer at kameraet er på, og vanskelige avgjørelser som må tas.

Raggen må gå!

Historien om de norske raggerne ruller videre. I et miljø der bilen står i sentrum, ønsker de å leve etter filosofien “evig ung og på raggen”. Men hva gjør de når livet banker på døren? Nye episoder hver onsdag!