tirsdagskneika tar meg

hei folkens!

Takk for alle stemmene vi har fått!!!! Det har jo, sammen med finfine dommerkarakterer, holdt til at vi har sluppet omdans, og nå er godt igang med 3. programs Tango.   Juhuuu!  Forrige lørdags paso doble-røde kjole og “tyrefekterantrekket” til Tom Erik er nå byttet ut med tangokjole og sort dress(?) 

 Jeg syntes på forhånd at paso doble og tango hørtes litt likt ut, men nå begynner jeg å se forskjellen her.. Er jo en standarddans den tangoen – mye hode, mye synkront fotarbeid – i det hele tatt mye å tenke på. I dag er den rare “tirsdags-kneika” som jeg føler kanskje kan være litt typisk for min del i SVDsammenheng? Søndagen – dagen derpå sending er litt tung – sliten i beina etter mange timer på betonggulvet oppe i Nydalen, lettet etter hyggelige meldinger og ingen utstemming osv. Da er stemningen litt sånn: nei nå må vi sette oss ned litt og skravle litt om i går og ta en kopp kaffe før vi hører på ny låt og prøvetråkker litt.  Mandag har Tom Erik nesten hele koreografien på plass, og jeg virrer litt rundt og prøver å huske.Men vi har fortsatt tid..     Tirsdagen – i dag – ja da er alt et eneste kaos når jeg går ut fra salen. Hjæælp – det går så fort!! Pokker, der krysser jeg alltid foran istedet for bak, ouææh – nå tror jeg Tom Erik mister tolmodigheten med meg på det trinnet der…Dette kommer vi jo ikke til å få tid til!!!     MEN -(det skjedde forrige uke i alle fall) – så kommer onsdagen, koreografien har marinert i hodet over natta, vi danser mange ganger gjennom osv. Og da skjer det kanskje: trua på at dette skal gå helt fint kommer tilbake. Men det er altså i morgo – ikkje i dag!   He he.

🙂 Stine