dagen før det braker løs!!!!

i morgen er det premiere!!! Så i kveld danser vi sånn litt skjerpet gjennom valsen gang på gang for å få den inn i hjernebarken og i kroppen. På onsdag fikk vi prøve parketten , og danset gjennom med band. Det var brått noe helt annet enn i treningssalen! Veldig nervepirrende å gå ned den trappa, selv om det bare var prøve. Alle var litt sånn shaky. Kanskje bortsett fra Andrine. Hun er vant til å stå sånn høyt oppe og skulle prestere og vente på klarsignalet. Her var altså klarsignalet den melodien jeg er vant til å ha som bakgrunnslyd når jeg henter resten av tacco-tilbehøret og rope “nå begynner det!”.
Tom Erik uttaler nå i kveld: – Eg er fin i formen! Han prøver å late som han ikke kommer til å bli noe nervøs i morgen i det hele tatt. Dessuten kan jeg melde om at stemningen er fin, vi er (bank i bordet) skadefrie og klare for å valse i morgen. Men jeg vet jeg kommer til å bli veldig nervøs.

Se på oss i morgen da vel! Veldig mange som er flinke til å danse her altså – dette blir hard konkurranse

🙂 Stine og Tom Erik