rumbaMadonna

rumbaMadonna

hei folkens! Nå er nesten hele rumbadansen vår til i morgen på plass. Det har vært en danseuke mede sene kvelder og svette, men uten blod og tårer heldigvis. Formen er fin! Vi danser til La Isla Bonita av Madonna i morgen, og jeg har full madonna-outfit. Dere kan forberede dere på mange rare antrekk i morgen, lite dansekjoler nå. I kveld har vi siste økta, og da skal det finpusses og danses gjennom til vi ikke orker mer. Er dere snille å stemme så slipper vi danseduell denne gangen også 🙂

rumbahilsen fra Stine og Tom Erik

En herlig, svett dansesal!

det jives nå! koreografien nesten helt ferdig!

..etter lørdagens nervepirrende duelldans, er vi heldigvis tilbake på trening!  Man får et lite støkk av sånn omdans, og da er det gøy å sette igang med blanke ark og ny dans. Nå er det morsomme jive-dansen sin! Og dansesalen, som forrige uke – etter å ha tråkket der hver dag i seks uker – virket svett & tett , som gammel rutine, fremstår nå som en mulighetenes ballsal! Her kan det øves på hopp og sprett, og  her siver liflige toner fra nabodansernes 50talls-låt inn i rommet (og vi er kvitt Anrine og Lars`ennerverende variant av Fairytale, heldigvis!) . Selv svette dansesko virker trygge og fine.   Merker at folk er tente – alle vil være med videre, så folk smetter inn i dansesalen så snart de andre har gjort økta si. Men – heldigvis – fortsatt skravlings på gangen knaskende på nøtter og frukt.     Tommen og jeg er godt igang med jive-dansen – Tom Erik har nesten hele koreografien på plass. Det går utrolig fort det hele, men denne dansen passer meg bra altså – gleder meg til å smile igjen etter strenge takter i Paso og tango 🙂

Takk til alle som stemte på oss i konkurranse og under duell!!!! Vi skal gjøre ære på dere ved å danse en spretten jive – og fortsette å gå for gull!! 🙂

Stine

søppelbøtta i dansesalen er ikke den mest delikate: yoghurtbeger, snusposer og snytepapir.. kosten på bordet brukes til å børste danseskoene under så de ikke blir så glatte (føler meg veldig proff når jeg gjør det..)

50tallsmusikk nå! Veldig glad. Musikken altså (Tom Erik også forsåvidt da)

denne uka byttes slitte standardsko ut med ikke-så-slitte latinsko

..og ute: regn regn regn . Hittil. Men denne jive-uka skal det bli litt sol altså!

tirsdagskneika tar meg

hei folkens!

Takk for alle stemmene vi har fått!!!! Det har jo, sammen med finfine dommerkarakterer, holdt til at vi har sluppet omdans, og nå er godt igang med 3. programs Tango.   Juhuuu!  Forrige lørdags paso doble-røde kjole og “tyrefekterantrekket” til Tom Erik er nå byttet ut med tangokjole og sort dress(?) 

 Jeg syntes på forhånd at paso doble og tango hørtes litt likt ut, men nå begynner jeg å se forskjellen her.. Er jo en standarddans den tangoen – mye hode, mye synkront fotarbeid – i det hele tatt mye å tenke på. I dag er den rare “tirsdags-kneika” som jeg føler kanskje kan være litt typisk for min del i SVDsammenheng? Søndagen – dagen derpå sending er litt tung – sliten i beina etter mange timer på betonggulvet oppe i Nydalen, lettet etter hyggelige meldinger og ingen utstemming osv. Da er stemningen litt sånn: nei nå må vi sette oss ned litt og skravle litt om i går og ta en kopp kaffe før vi hører på ny låt og prøvetråkker litt.  Mandag har Tom Erik nesten hele koreografien på plass, og jeg virrer litt rundt og prøver å huske.Men vi har fortsatt tid..     Tirsdagen – i dag – ja da er alt et eneste kaos når jeg går ut fra salen. Hjæælp – det går så fort!! Pokker, der krysser jeg alltid foran istedet for bak, ouææh – nå tror jeg Tom Erik mister tolmodigheten med meg på det trinnet der…Dette kommer vi jo ikke til å få tid til!!!     MEN -(det skjedde forrige uke i alle fall) – så kommer onsdagen, koreografien har marinert i hodet over natta, vi danser mange ganger gjennom osv. Og da skjer det kanskje: trua på at dette skal gå helt fint kommer tilbake. Men det er altså i morgo – ikkje i dag!   He he.

🙂 Stine

dagen før det braker løs!!!!

i morgen er det premiere!!! Så i kveld danser vi sånn litt skjerpet gjennom valsen gang på gang for å få den inn i hjernebarken og i kroppen. På onsdag fikk vi prøve parketten , og danset gjennom med band. Det var brått noe helt annet enn i treningssalen! Veldig nervepirrende å gå ned den trappa, selv om det bare var prøve. Alle var litt sånn shaky. Kanskje bortsett fra Andrine. Hun er vant til å stå sånn høyt oppe og skulle prestere og vente på klarsignalet. Her var altså klarsignalet den melodien jeg er vant til å ha som bakgrunnslyd når jeg henter resten av tacco-tilbehøret og rope “nå begynner det!”.
Tom Erik uttaler nå i kveld: – Eg er fin i formen! Han prøver å late som han ikke kommer til å bli noe nervøs i morgen i det hele tatt. Dessuten kan jeg melde om at stemningen er fin, vi er (bank i bordet) skadefrie og klare for å valse i morgen. Men jeg vet jeg kommer til å bli veldig nervøs.

Se på oss i morgen da vel! Veldig mange som er flinke til å danse her altså – dette blir hard konkurranse

🙂 Stine og Tom Erik

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.