Klar for Tango!

20110923-141905.jpg

Denne uka har gått på skinner, kan man si 🙂 I allefall etter søndag.. Da så det ut til at det aldri skulle bli noen tangodanser av meg. Men på tirsdag løsna det, og tango ble plutselig veldig gøy! Nå er vi så klare som det går ann å bli! Husk å stem på det kuleste laget, som er altså vi:) klemmer fra Stella på Mo og Asmund Gunnar. haha Tango for to, ja!

 • Anonym

  stela takk for at jeg fik synge i lame deg på sjøvegan hilsen carina

 • Du er best Stella jeg heier på deg 1000 hilsner fra Mia Christine

 • Anonym

  Stella DUUu Er bare Best!! 🙂

  Heier på deg helt frem til seieren.Dere danset helt supert i dag og forrige uke!! 
  Unajowa ku ceza!!

 • Pingback: Tango for to – eller fler? | Dans.no - portalen mot dansenorge()

 • Hei, jeg heier på deg og Egor 🙂 Jeg danser også sportsdans og treneren min er broren til Egor 😀