Leon sine utrolige historier med dere

Jeg ler meg ihjel av disse historiene dere sammen lager, keep it up!

Karneval
—————————————–
Leon og Bjørn-Henning skulle feire bursdagen til sin gode venn Elin V, de valgte selvfølgelig å arrangere en karnevalsfest, for da visste de at folk som Yngve og Thomas garantert ville dukke opp!
Camilla var som vanlig førstemann til å ankomme festen, og stilte som vanlig i sitt teletubbie-kostyme! Alle gledet seg til å se hva Elin hadde på seg, for hun pleide alltid å stille i et noe frekkere kostyme enn alle andre. Ronja V brydde seg som vanlig ikke hva andre mente var «mote», og kom utkledd som en stubbe. Eva og I.A kom samtidig, utkledd som en hest, I.A ville være hestehodet, men Eva tok kontroll og sendte I.A til rumpeavdelingen av hesten. De fleste gledet seg til å se hva Sivert kom til å gjøre på festen, og når han stilte opp i sitt gusjegrønne banankostyme, visste folk at denne kvelden kom til å bli legendarisk. Lena og Irene dukket opp begge i samme kostyme, nemlig Pikachu. Det ble selvfølgelig slosskamp, hvor Lena vant.

Cecilie hadde vært på vorspiel før festen startet, og kom synlig beruset utkledd som en sjiraff. Hun prøvde som vanlig å sjekke opp samtlige av festdeltakerne. I år også uten hell. Thomas ville holde tale, men når han dukket opp utkledd som godzilla, så var det ingen som tok han seriøst.

Sivert hadde kledd seg ut som ninja, og begynte å rote med en som var utkledd som en sjimpanse. Sivert trodde at det var Elin V som var sjimpansen, men når han fant ut at det var Kjetil, ble han litt skuffet. Kjetil synes det var digg.

Elin V syntes karnevalet hadde vært kjempemorsomt, men ble litt skuffet over Ronja V som endte opp med å kaste opp utover det frekke sykepleierkostymet hennes.

Leon og Bjørn Henning var kjempefornøyde!

Hahaha, morsomme Leon! Fant du navnet ditt ? : )