Adjektiv en fredagsformiddag!

I går fikk dere navnehistorien, i dag kommer adjektivene 🙂

Adjektiv-historie
Den blærete Leon våknet brått til alarmen. Han så på klokken: 02.30. «For et tamsete tidspunkt å våkne på», tenkte han. Et annet sted i Oslo, lå den fantastiske Morten, fortsatt og sov. Den innestengte Leon gledet seg til første dag på ny jobb, en jobb han forøvrig tenkte på som helt: Blærete.
Klokken nærmet seg 4, og Leon satt og ventet på Morten i det klysete TV2-bygget. Morten dukket opp, like funderende som alltid. De tok sin damegale-highfive, som de hadde øvd på i 12 grisete år.

Vel framme i studio, så lærte Morten Leon noen Laktoseintolerange-triks. Morten viste også Leon sin tafsete måte å danse på, til sin favorittsang: Barbie Girl av Aqua. Leon synes den sangen er skikkelig klompete.

Midt i sendingen så innså Leon at Morten hadde en skikkelig slimete rumpe, men valgte å ikke tenke mer over det. Morten kalte Leon for en drittpose.

Den grinete Morten gikk til slutt lei av den homoinspirerte adjektivhistorien, så han valgte å avslutte den med å si: «Takk for i dag inspirende jokketryner, ha en fin dag»

Hahahhahaha, jeg ler meg ihjel 🙂