Er ditt navn med?

Leon kom på en veldig morsom sak under hans første sending for oss i Sonen, den gikk ut på at dere hjemme skulle sende oss deres navn så ble de med i en historie, hvor morsomt er ikke det?? Jeg ler meg ihjel! 😀
Nyt denne morsomme lesningen og kom innom imorgen også for da er det adjektivhistorien som skal deles!

Navnehistorie:

Morten og Leon hadde samlet godgjengen klar for en skikkelig fyllefest. Mai-Linn Langemyr og Gøran Høyby var som vanlig sinnsykt ustabile.Veronica Johansen hadde tatt med seg Vigdis Torgersen inn på do, for å vise hvem som er sjefen på fyllefesten. Plutselig hørte vi et brak fra toalettet, det var riktignok ingen slosskamp men det var den forduggete Vigdis Torgersen som slapp en promp.

Bente Skansen var som vanlig igang med å prøve seg på samtlige festdeltakere, i år også uten hell.
Hvis det er EN som vet hvordan man skal riste på rumpa, så er det den klønete Hannah Elizabeth Matsson. Hun hadde blitt så inspirert av tangoen på «Skal vi danse», at hun danset så mye at hun til slutt falt og knakk benet.
Den nyutdannete ambulanse-sjåføren Kristoffer Wold Hansen kommer springende til unnsetning, men blir stoppet i døra av den brakfulle Mona som så gjerne ønsker å utføre munn-til-munn metoden istedet.

I sofaen satt to forundrede sjeler, Tove & Alf Johansen. Mens Tove startet på en setning hun ikke klarte å fullføre pga oppkast, sier den nedspydde Alf Johansen «What the fuck are you doing?» med kebab-engelsk aksent.

Linda Skansen snakket som vanlig om sine studier i Island, om gamle runer. Og det var som vanlig ingen som brydde seg.

Den illeluktende Alf Emil Botten Torgersen hadde glemt deo og parfyme i år igjen, men Alf Oskar hadde jo sprayet seg ned med altfor mye parfyme, så de hooket som vanlig up. Det ble tidenes beste match.

Den ærlige Daniel snakket om hvor små puppene til Synnøve Øverlane var, mens hun klagde som vanlig på utstyret til Renni Trøen.

Festen ble avsluttet med at Elizabeth Ånes strippet på stangen, men den renslige Hannah Elizabeth Mattson stopper henne i full hast med en Jif og en vaskeklut, og vasket stangen først.

Alle synes det hadde vært en herlig fest!

Ha en deilig kveld dere!
Klem fra Silje

Ønsker du å følge meg daglig er bloggen http://www.siljetroy.com