Leon sine utrolige historier med dere

Jeg ler meg ihjel av disse historiene dere sammen lager, keep it up!

Karneval
—————————————–
Leon og Bjørn-Henning skulle feire bursdagen til sin gode venn Elin V, de valgte selvfølgelig å arrangere en karnevalsfest, for da visste de at folk som Yngve og Thomas garantert ville dukke opp!
Camilla var som vanlig førstemann til å ankomme festen, og stilte som vanlig i sitt teletubbie-kostyme! Alle gledet seg til å se hva Elin hadde på seg, for hun pleide alltid å stille i et noe frekkere kostyme enn alle andre. Ronja V brydde seg som vanlig ikke hva andre mente var «mote», og kom utkledd som en stubbe. Eva og I.A kom samtidig, utkledd som en hest, I.A ville være hestehodet, men Eva tok kontroll og sendte I.A til rumpeavdelingen av hesten. De fleste gledet seg til å se hva Sivert kom til å gjøre på festen, og når han stilte opp i sitt gusjegrønne banankostyme, visste folk at denne kvelden kom til å bli legendarisk. Lena og Irene dukket opp begge i samme kostyme, nemlig Pikachu. Det ble selvfølgelig slosskamp, hvor Lena vant.

Cecilie hadde vært på vorspiel før festen startet, og kom synlig beruset utkledd som en sjiraff. Hun prøvde som vanlig å sjekke opp samtlige av festdeltakerne. I år også uten hell. Thomas ville holde tale, men når han dukket opp utkledd som godzilla, så var det ingen som tok han seriøst.

Sivert hadde kledd seg ut som ninja, og begynte å rote med en som var utkledd som en sjimpanse. Sivert trodde at det var Elin V som var sjimpansen, men når han fant ut at det var Kjetil, ble han litt skuffet. Kjetil synes det var digg.

Elin V syntes karnevalet hadde vært kjempemorsomt, men ble litt skuffet over Ronja V som endte opp med å kaste opp utover det frekke sykepleierkostymet hennes.

Leon og Bjørn Henning var kjempefornøyde!

Hahaha, morsomme Leon! Fant du navnet ditt ? : )

Musikk

God morgen 🙂
Har dere noen musikkønsker til søndagenssending?

Legg de igjen som en kommentar her da vel 🙂

20121117-083255.jpg

Ha en deilig lørdag og så ses vi imorgen tidlig!

Klem i fleng til dere fra meg ❤

Adjektiv en fredagsformiddag!

I går fikk dere navnehistorien, i dag kommer adjektivene 🙂

Adjektiv-historie
Den blærete Leon våknet brått til alarmen. Han så på klokken: 02.30. «For et tamsete tidspunkt å våkne på», tenkte han. Et annet sted i Oslo, lå den fantastiske Morten, fortsatt og sov. Den innestengte Leon gledet seg til første dag på ny jobb, en jobb han forøvrig tenkte på som helt: Blærete.
Klokken nærmet seg 4, og Leon satt og ventet på Morten i det klysete TV2-bygget. Morten dukket opp, like funderende som alltid. De tok sin damegale-highfive, som de hadde øvd på i 12 grisete år.

Vel framme i studio, så lærte Morten Leon noen Laktoseintolerange-triks. Morten viste også Leon sin tafsete måte å danse på, til sin favorittsang: Barbie Girl av Aqua. Leon synes den sangen er skikkelig klompete.

Midt i sendingen så innså Leon at Morten hadde en skikkelig slimete rumpe, men valgte å ikke tenke mer over det. Morten kalte Leon for en drittpose.

Den grinete Morten gikk til slutt lei av den homoinspirerte adjektivhistorien, så han valgte å avslutte den med å si: «Takk for i dag inspirende jokketryner, ha en fin dag»

Hahahhahaha, jeg ler meg ihjel 🙂

Er ditt navn med?

Leon kom på en veldig morsom sak under hans første sending for oss i Sonen, den gikk ut på at dere hjemme skulle sende oss deres navn så ble de med i en historie, hvor morsomt er ikke det?? Jeg ler meg ihjel! 😀
Nyt denne morsomme lesningen og kom innom imorgen også for da er det adjektivhistorien som skal deles!

Navnehistorie:

Morten og Leon hadde samlet godgjengen klar for en skikkelig fyllefest. Mai-Linn Langemyr og Gøran Høyby var som vanlig sinnsykt ustabile.Veronica Johansen hadde tatt med seg Vigdis Torgersen inn på do, for å vise hvem som er sjefen på fyllefesten. Plutselig hørte vi et brak fra toalettet, det var riktignok ingen slosskamp men det var den forduggete Vigdis Torgersen som slapp en promp.

Bente Skansen var som vanlig igang med å prøve seg på samtlige festdeltakere, i år også uten hell.
Hvis det er EN som vet hvordan man skal riste på rumpa, så er det den klønete Hannah Elizabeth Matsson. Hun hadde blitt så inspirert av tangoen på «Skal vi danse», at hun danset så mye at hun til slutt falt og knakk benet.
Den nyutdannete ambulanse-sjåføren Kristoffer Wold Hansen kommer springende til unnsetning, men blir stoppet i døra av den brakfulle Mona som så gjerne ønsker å utføre munn-til-munn metoden istedet.

I sofaen satt to forundrede sjeler, Tove & Alf Johansen. Mens Tove startet på en setning hun ikke klarte å fullføre pga oppkast, sier den nedspydde Alf Johansen «What the fuck are you doing?» med kebab-engelsk aksent.

Linda Skansen snakket som vanlig om sine studier i Island, om gamle runer. Og det var som vanlig ingen som brydde seg.

Den illeluktende Alf Emil Botten Torgersen hadde glemt deo og parfyme i år igjen, men Alf Oskar hadde jo sprayet seg ned med altfor mye parfyme, så de hooket som vanlig up. Det ble tidenes beste match.

Den ærlige Daniel snakket om hvor små puppene til Synnøve Øverlane var, mens hun klagde som vanlig på utstyret til Renni Trøen.

Festen ble avsluttet med at Elizabeth Ånes strippet på stangen, men den renslige Hannah Elizabeth Mattson stopper henne i full hast med en Jif og en vaskeklut, og vasket stangen først.

Alle synes det hadde vært en herlig fest!

Ha en deilig kveld dere!
Klem fra Silje

Ønsker du å følge meg daglig er bloggen http://www.siljetroy.com

Torsdag//Ny konkurranse

Halloen dere og god morgen 🙂

Har dere det bra? Nå er det kun én dag igjen til helg. Lengter dere ofte etter helg? Eller kanskje du er som å elsker hverdager! Hverdag <3

Jeg tenkte at imorgen kan vi rulle igang med en ny konkurranse her på bloggen, er dere med på det? Skriv ja i kommentar feltet om du er det 🙂

Vinnere!

Kanskje det var deg som vant? Hvis du deltok er sjansene store for akkurat det. 3 deltagere? Slappfisker!

Dagens vinnere er
Kari Vang & Adrian Erlandsen!

Hurra for dere , gratulerer så mye spillet dere har vunnet. Spillet er utrolig morsomt så gled dere! Send meg deres kontakt info på epost silje@fuelmedia.no så sendes disse iløpet av uken.

Nå skal jobbe videre med intervju som skal publiseres her denne uken, det bør dere få med dere. Jeg gleder meg veldig iallefall : – )

20121022-072027.jpg

GOD MORGEN❤

Høstkos//gametime

Det er høst og regner trommer på de fleste vinduer. Er du da av typen som får spillelyst? Det er absolutt jeg og min omgangskrets, vi spiller oss igjennom det mørke halvåret vi har foran oss. Alt ifra Ludo til Poker. Derfor synes jeg det er fantastisk at jeg har fått et spill fra jobben som skal testes og deles ut til dere!

Curling
Ja, du leste riktig, Curling. Spillet er kjempemorsomt og jeg gleder meg til dere får teste det også !
Det eneste du trenger å gjøre er å svaret på det spørsmålet jeg hadde på sending i dag.

I hvilket år kom filmen Kong Curling?

Legg igjen svaret som en kommentar så har du en mulighet. Jeg deler ut to i første omgang , jeeeeej!
Vinnerne trekkes ut på søndag klokken 18.

20121019-172418.jpg

PS jeg vant over min samboer , HURRA!

Vil DU vinne en Ipad2?!

Dumt spørsmål, sant?

20121018-123336.jpg

Imorgen har du en mulighet til akkurat det. Klokka 6 på tv2 (hovedkanal) eller på Zebra klokken 7. Nå tenker du sikkert – kødder hun?
Gjør ikke det.

Sleng deg med i kampen imorgen tidlig!

Sees vi? Klart det!

Klem i fleng fra meg til dere ❤

Crazy

Hello! Er dere våkne?

20121018-053025.jpg

Jeg er kjempeklar for å se dere! Denne sendingen vil bli morsom , la oss le sammen 🙂 Send meg gjerne vitser på kodeord M og bilder på kodeord FOTO, dere vet nummeret dere skal bruke? 1984 såklart.

God morgen alle vakre mennesker!

Fredag//SONEN

Er dere med Børna denne morgen? Det er jeg. Sitter her hjemme i sofaen og river meg i håret. Disse oppgavene hans altså, lurer meg hver eneste gang. SMARTING!! Eller kanskje jeg er litt tett, ha ha.

20121005-072712.jpg

Jeg tenkte at vi iløpet av helgen kjører en ny konkurranse her så klikk dere inn igjen ; )

Vil dere følge meg på privaten er det http://www.siljetroy.com som gjelder.

Kjærlighet til alle denne fredagsmorgen ❤

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.