Long time no see!

Hei hei!

Det har ikke blitt mye blogging i det siste.. Sorry! Med veldig mye dans og skole og andre ting, så har bloggen fått litt hvile.
Nå er det nest siste uke av årets Skal vi Danse?-sesong og nå gjelder det å stå på enda litt ekstra;) Semifinaleuka har vært hard! Det har vært veldig mye å jobbe med. Rumba som er ny dans, også har dommerne bestemt at vi skal danse samba på nytt! Dette er den dansen vi har fått lavest poeng for, så det skal bli spennende å se om vi klarer å få flere poeng denne gangen da! :D
Dommerne har vært innom og gitt oss noen tips og ekstra ting å øve på og forbedre, så vi har ikke akkurat liggi på latsida;) Jeg vil si at det er et høyt nivå på trening om dagen. Det går i fagspråk og vanskelige tekniske ting! Veldig gøy, men også et tålmodighetsprosjekt. Så selvom det er uke 9, så er det fortsatt pirking og terping som gjelder. Det er slitsomt der og da, men når resultatet blir så bra så glemmer man nesten alt slitet! Men bare nesten.. hehe :)

Men siden det har vært lite blogging; Her er noen smakebiter fra hva som har skjedd:

SHOWDANS!! Det var utrolig gøy :D Ingen rammer og mye moro! Synes jo at Atle kledde å være geek :P

Forrige uke var en av de mest krevende ukene i Skal vi Danse så langt. To helt nye danser, så det ble en del frustrasjon. Aldri hadde vi vel trodd at vi skulle få fire tiere nok en gang!! :D Juhu!!

I tillegg til to nye danser, så hadde vi det litt moro i kulissene da vi spilte inn en artig 70-tallsvideo! Skal si vi hadde mye moro da:D Hehehe..

Var ikke denne afroen kledelig? Hehehe…

Her kan du se vidoen igjen:

http://www.tv2.no/underholdning/skalvidanse/se-skal-vi-dansemusikkvideoen-3624305.html

Denne uken er det som sagt samba og rumba. Uka er noe roligere enn forrige uke, og det hjelper jo på stemningen å få varm tapaslunsj av monster! :D

I dag har vi vært i studio og dansa på parketten!

Det er fort gjort å spore av litt når man bli sliten.. Her har vi Atle som prøver seg på et grasiøst rumba-trinn! Jeg vet ikke heeelt om det ble så vakkert? Hehe..

Vi får danse og stå på, så får vi håpe at dette ansiktsuttrykket gir oss 4×10 til lørdag også ;)

Vi snakkes!

Fire10′ere!!

Vi er så uuuuutrolige glade for de fire 10′ere vi fikk fra dommerne og for alle dere herlige flotte folk som stemte på oss i showdans!! Tusen takk!!

Nå er vi igang med «Tina Turner» Jive og «Taco» Quickstep. Dette blir moro!

Vi danser som første par denne lørdagen. Let the show begin!

Jaaaaaaa!!

Hipp hurra!

Tenk at vi fikk fire tiere på lørdag… Helt utrolig! Kjempegøy å få betalt for hardt arbeid! Målet vårt har jo hele tiden vært å få fire tiere, og denne gangen klarte vi det! Juhuuu! :D
Ikke bare fikk vi bra tilbakemelding på quickstepen, men det gikk jo kjempebra med gruppedansen også! Det var guttene sine, det, tenker jeg! Veldig moro!

Se på disse gutta! Spreke karer ;)

Og takk til alle dere som stemte på oss. Vi skal ikke glemme dere! Tuuusen takk :D

Nå er det tid for showdans. Det er litt av en utfordring det også! Uten noen som helst rammer, så blir det veldig vanskelig å finne ut hva man skal gå for. Atle og jeg har nå prøvd å lage en liten miks av alt vi har gjort hittil pluss litt til! Hehe, så får vi se hva vi ender opp med. Skal ikke se bort ifra at det blir et par løft og triks her også;) Dere får vente å se i spenning! Hihi!

Vi har forresten prøvd litt andre typer kjeks! Og firkløverkjeks var virkelig godt!
Takk for tipset!

Da formen ikke er helt på topp satser jeg på c-vitaminer og alle mulige kjerringråd for å ikke å bli verre! Har ikke tid til å være syk nå! Så vi krysser fingrene :)

Hade bra så lenge! :)

Dårlig med blogging forrige uke…

Hei alle sammen!

Det ble ikke mye bilder og moro på bloggen forrige uke, så her kommer noen smakebiter fra uka som var:

Torsdag morgen var det klart for siste trening sammen med Team Pet Shop Boys. Noen av oss var ganske trøtte. Er ikke alltid like lett å starte treningen kl 08:30;)
Her har vi Atle og Alexandra som tar jeg en liten tur før vi starter opp. Hehe.. ;)

Det var god stemning hos frisørene på lørdag. Da jeg satt hos frisøren hadde Atle litt tid til overs og lekte seg litt med hårnåler og hårspray. Hva synes dere? Er dette noe Atle bør gå for ved en senere anledning? Her er resultatet:

Skal vi danse har fått en ny stylist! Egor Filipenko! Eller bare kjeda han seg litt? ;)

Det er mye moro som skjer i kulissene på Skal vi Danse.. Og det er jo alltid like gøy med parykker! :D

Så får vi håpe det blir mer moro denne uken! Hehe..

Snakkes!

Goodbye Norway

I would like to say thank you for voting for me :)

Norway you are great, promise me one thing…….

please kick your JANTELAG at skogen.

love always Anna Anka

Fra det øyblikket jeg våkner: «Skal vi danse»-livet på en lørdag

LØRDAG… Direktesending begynner 19:30, men vi er i studio fra 11-tiden.. Myyyyyye som skjer, mye som skal ordnes: parkettprøver med liveband, sminke, hår, kostyme, generallprøve.. Fult kjør!

En av lørdager tidligere i sesongen ble jeg filmet fra det øyeblikket jeg våknet til generall prøve var igang. I disse tre videoklipp kan dere få et innblikk på hva som er en vanlig lørdag for oss 🙂 Videoene er fra et program hvor både Rachel, Inger Lise, Anders og Rune var fortsatt med…

Dagen idag er enda mer hektisk enn det pleier. Det er en solo dans og en gruppedans, to koreografier, dobbelt så mye prøver, dobbelt med kostymer.  Vi gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeder oss!!! For meg og Noman blir det først en romantisk vals «under the bridges of Paris», og så en gruppedans med tre av verdens beste gutter!!!! Noman, Lars og Atle! :) :) :)   We are gonna rock!!!

Det kan hende det kommer til å ta litt tid før video klippene blir lastet ned, så vær tålmodig!

[local /files/2011/10/nadya_del1.mov nolink]

[local /files/2011/10/nadya_del2.mov nolink]

[local /files/2011/10/nadya_del3.mov nolink]

Danseklem fra Nadya

Prins og prinsesse

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg hos frisøren og blir SÅÅ fin til slottsball i kveld! Atle er her også og er litt rastløs, så han har begynt å ordne håret sitt selv. ;-) Spennende å se hvordan DET blir! (Bilder av dette ligger på fansiden vår på facebook. Blogger fra iPhone og får ikke lastet opp bilder her.)

Uka har vært veldig bra!! Travel, men bra. Atle har gleda seg til quickstep og håpet at vi skulle nå så langt og endelig er vi her!!
Som sagt har det vært en travel uke så det har ikke blitt mye blogging. Skal kommer sterkere tilbake neste uke!

Husk å stem på oss i kveld! Linjene åpner 19:30;-). Send tallet 2 til 26400 eller ring 829 49 102.

Tjohei!!

Forelsket…

Ny uke, nye muligheter.. Og for ei uke :) Engelsk vals og gruppedans. Og for et team vi har fått!!! Kunne ikke blitt bedre. Alle tre parene er så gira! Alle er så glade! Og jeg tror alle tre parene kommer til å rocke på lørdag som bare det!

Å trene på to danser er veldig krevende. Bytte fokus, teknikk, bevegelsesmønster fra en latindans til en standarddans på hver trening. Fra en rask og rytmisk en, til en rolig og «svevende» en. Men jeg synes Noman er kjempeflink :)

For en låt vi har fått i vals… Jeg blir mer og mer forelsket, jo mer vi danser og hører på den. Forelsket i låta, forelsket i dansen, forelsket i livet… Forelsket i babyen som jeg fikk se på ultralydbildet for noen uker siden.. Forelsket i pappaen til babyen, som måtte, stakkars, høre på den låta hele natten til søndag, mens jeg tenkte koreografi… Sangene fra 30-tallet har noe helt spesielt og magisk ved seg.. Jeg hører to takter og er oppslukt av romantikken og Paris. Det blir en «fransk» engelsk vals.

http://www.youtube.com/watch?v=QcYuvh64wh4

Og selv om vi ikke trener ute «under the bridges», men inne i studio, føltes det i går like kaldt som ute ved gatelykt i Paris en vinterdag..Det er det som er så rart med Skal vi danse – det går tre årstider mens programmer er på. Vi begynte i sommer, tidlig i august, med korte kjoler, høye heler og 26 grader.. Plutselig ble det høst.. Litt kjølig, trærne byttet farge, vi tok på oss jakker… Og nå er det plutselig minus grader, og folk begynner å komme med Canada Goose jakker til trening… ELLER UGGS! PÅ TRENING :)

Valse-Uggs

Jeg, som pynter meg i mine kjoler på hver trening.. Hmm.. Uggs sto kanskje ikke helt i stil :) Noman syntes denne kombinasjon var veldig, veldig komisk – konsentrerte strenge meg, Venti Uno-kjole og saueboots. Jeg er nok litt enig. :) Men godt og varmt var det :)

Ugg og Venti Uno kjole

Lover, det blir dansesko imorgen :)

Natta

PS Tusen hjertelig takk for alle stemmene på lørdag!!! Det føles helt fantastisk! Tusen takk!

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.