Første dans

Da jeg spilte til dans i sin tid, var det siste dans som gjaldt. I går var det første dans som gjaldt.

Jeg var nok tryggere hin hårde dager på striledansen utenfor Bergen, enn jeg var i går. Det vil si, jeg var SVÆRT fornøyd med det Olga og jeg presterte på de to siste prøvene, og rimelig fornøyd med generalprøven. Men så kjente jeg på nervene. En følelse det er mange, mange år siden jeg har kjent på.

Jeg pleier å få et ekstra kick når det er publikum, eller direkte TV-sendinger, men det var i sammenhenger der jeg hadde kontroll. Dette var ukjent land. Men vi hadde jo klart det så bra i uken som gikk. Så fornøyde var vi at vi ikke trente dagen før. Ja, ja vi lærer av alt.

Men når jeg så dansen i dag syntes jeg ikke det var dumt, likevel. Men jeg er jo rimelig subjektiv.

Jeg er stolt av dette bildet