Onkel Kjekk

Introducing: The Uncle.

Tenkte å reklamere litt for et produkt jeg har troen på. Nemlig onkelen min, Jonas. Han er singel, uten at jeg forstår helt hvorfor – han er jo både kjekk og veldig grei.

Kjekke Onkel Jonas

Joda, han har hatt sine kvinnelige bekjentskaper. Men de har av ulike årsaker forsvunnet like fort som de har dukket opp. En gang datet han en dame med bare rosa bukser. Kjempesøt, men onkel mente det ble litt distraherende i trafikken. En annen dame, med verdens fineste hår og med lange ben selv Barbie ville misunnet henne, måtte snu i døren da Jonas oppdaget at hun hadde litt for mange katter. Det var egentlig bare to, men Jonas mente at det var tre for mye.

Ok, det er mulig han er litt kresen.

Jeg kan jo også nevne at onkelen min ikke akkurat er revisor og jobber i dress og pønsker på tall hele dagen. Åneidu, min onkel er tegneserietegner! Jeg vet ikke om det finnes kulere yrke. Så han er langt fra kjedelig, for å si det sånn.

Og ikke minst, dette fantastiske produktet kommer i en uimotståelig pakke – eget hus, en festlig søster som også er hans samboer og ikke minst:  en søt og sjarmerende niese. Meg altså.

Selv om han kanskje ikke er typen som proklamerer tåredryppende dikt på Valentinesday, så kan han overraske. En gang overrasket han sin nyeste flamme hjemme hos henne. Med kurven full av både champagne og jordbær. Men den som ble mest overrasket var vel helst han som åpnet døren hjemme hos flammen – nemlig kjæresten til onkels utkårede.

Så nå ringer han alltid før han skal overraske.

Aldri et kjedelig sekund i vår familie!

Så, kjære lesere, hva synes dere om produktet, “Onkel Jonas”?

(Han kommer til å drepe meg når han leser dette…)

Hilsen Ronja:)