Objection, Your Honor!

Vet jeg har snakket om det før, men nå tror jeg at jeg har funnet ut hva jeg skal bli når jeg blir stor.

Har alltid sett opp til sterke kvinneskikkelser. Sånne som får gutta til å skjelve litt i de nypressede buksene sine. Som er både tøff og feminin og får respekt. Og som kler seg i designerdrakter og høye hæler.

Jeg vil bli advokat! Jeg har jo sett det på tv – hvordan de vandrer elegant rundt i gangene som om hele verden er deres catwalk. Og de prosederer med den største overbevisning og vinner hver sak. Sånn vil jeg bli!

Jeg elsker Lovlig Blond-filmene. Reese Witherspoon (er det bare jeg som reagerer på at navnet hennes høres ut som “Ris With a Spoon” – som i Ris med skje… ?!!) er helt herlig i rollen som den blonde, men litt dumme jus-studenten Elle Woods. Hvis hun kan, så kan jeg. Hehe 🙂

Jeg kan bli legally Red!

Eventuelt kan jeg bli advokatsekretær. Det tar nemlig veldig lang tid å bli advokat. Jeg orker ikke sitte på en trist lesesal i hundre år. Jeg vil ha litt action. Å bli sekretær tar vel toppen 6 måneder – og jeg slipper å lese alle de tunge lovsamlingene. Perfekt.

Husker dere hun blonde i Ally McBeal? Hun med krøllene som fikk med seg alt som skjedde og egentlig var den kuleste av de alle. Hun vil jeg være. Høye hæler og full kontroll.

Haha, vi ligner jo litt også!

 Hvordan skal jeg gå frem for å bli det?

Hilsen Ronja:)