Hva skal du bli når du blir stor?

Jeg ønsker meg en krystallkule. Tenk så fint å kunne se inn i fremtiden – og se hva man ender opp som.

For hva skal man egentlig bli når man blir stor?

Jeg kunne ønske jeg hadde hatt en plan. Noen har det fra de er små og holder seg til den. De vil bli kirurger, og plukker fra hverandre dukkene sine i en alder av tre år. Eller de vil bli frisører og skamklipper lillesøstrene sine.

Jeg hadde en plan. Og den gikk ut på å ikke bli stor nok til å måtte ta det valget.

Men her sitter jeg da. Og verden ligger for mine føtter (som for øvrig har utrolig kule sko på seg i dag, bilde kommer senere). Jeg må bare finne ut hva det er denne verden trenger meg til.

Mange følger i sine foreldres fotspor. Og det hadde vært en idé hadde det ikke vært for at moren min forsker på amøber og lignende småkryp og noen ganger dyrker grønske på oppvaskkosten fordi hun synes det er fascinerende.

Pappa er dirigent. Dirigenter veiver mye med armene. Jeg ser så dum ut når jeg veiver med armene. Dessuten jobber dirigenter mye på kvelden. Og da vil jeg ha fri, så det går bare ikke.

Haha, her er min søte og rare pappa – og meg. Supermusikalske!

Vennene mine har valgt å studere alt fra jus til sykepleie til revisor. Standard. Men jeg føler meg ikke helt standard. Jeg vil ikke sitte på et kontor resten av livet og stirre på tall. Heller ikke skifte bleier på voksne mennesker (- jatakk, jeg har HØRT historiene!).

Jeg vil sette spor. Jeg vil utforske verden. Og gjerne være trendy samtidig. Kanskje jeg skal bli hjelpearbeider i Afrika. Øke bevisstheten deres. På fargevalg og hva som kler en. Det er nok ikke lett å finne klær i et fattig land. Jeg har jo sett hvordan de kler seg der. Det er mye rart, for å si det sånn. Vi snakker asymmetriske skjørt og magetopper. Og piercinger av tre. Veldig 1995. Så min hjelp vil være uvurderlig!

Litt spesielt, men med en liten touch av Ronja kan dette bli bra!

Jeg blir en slags krysning mellom Mor Theresa og Jan Thomas! Det er jo sykt kult! Tenk da! Jeg ser det for meg allerede. Jungel møter Luis Vuitton. Prada goes ørken. Ronja vs bastskjørt.

Ronja mottar Nobels Motepris!

Snakkes, bloggen!

Hilsen Ronja