Ready or not..

Here I come! I morgen er det igjen klart for en superspennende danselørdag. Vi skal danse quickstep. En dans som er fantastisk morsom. Jeg og Henrik skal kose oss på parketten, så håper jeg dere hjemme i stua ser hvor gøy det er 🙂

Utfordringen blir å holde opp holdningen mens vi hopper rundt på gulvet, så jeg får prøve å ikke blir altfor ivrig.

I morgen ryker et par ut, og får ikke være med å leke lengre, jeg håper ikke det blir meg og Henrik- derfor er det viktig at dere stemmer på oss hvis dere synes vi er flinke. Vi skal iallefall gjøre vårt beste for å underholde dere.

Føler aldri jeg blir heeelt klar for disse lørdagene, men det er vel bare å hoppe i det. Ønsk oss lykke til da, og kryss fingrene 😉

Som dere ser spiste ikke Henrik salaten i baguetten sin til lunsj idag, så det blir spennende å se om han klarer å fullføre hele den krevende quickstepen i morgen 😉 heeehe

Nå håper jeg alle sommerfuglene i magen min kan legge seg å sove snart, så jeg kan gjøre det samme..