Danser- uten Henrik :(

I går hadde jeg og Henrik akkurat danset i 14 dager! Minst tre timer hver dag.

Meen, den godeste Henrik Frisk reiste til England i bryllup, og for å besøke familien sin. Det forstår jeg jo at han må, og vi har kommet veldig langt i dansen, så det går nok helt fint. Jeg tenkte likevel å prøve og få til å danse litt.. Det er ikke lett alene. Får ikke gjennomført koreogragien alene, men får øvd litt på grunntrinnene, og de enkelte partiene i dansen. Kan jo ikke være dårligere når han kommer tilbake..

Uansett, det kan være greit å få absorbert alt jeg har lært de siste to ukene, det kan til og med være at jeg blir bedre av det. Også får jeg jo litt overskudd til vi går inn i de siste dagene før premieren 🙂 I tillegg får gnagsårene mine gro, og det er jo heller ikke dumt.