Hvad gör vi? Nu kör vi!

Det danses og det danses på dansefabrikken i Nydalen. Vi trosser smerter fra gnagsår og ømme, tidligere ubrukte muskler. Plasterbudjettet til TV 2 er for lengst sprengt, for det plastres, ises og teipes føtter for alle penga. Blod, svette- foreløpig ingen tårer, men de kommer nok de også. Men vet dere hva- det er verdt det!

I dag har jeg og Henrik danset i 10 dager, og det går riktig vei. Vår første dans er cha cha. Det er en krevende dans med mye fotarbeid og hoftebevegelser. Nå begynner trinnene å sitte sånn någen lunde, men de tekniske detaljene er langt fra bra nok. Derfor er det bare å jobbe videre.

Både jeg og Henrik har konkurranseinstinktet i orden, derfor vil vi selvfølgelig at alt skal være så bra som overhodet mulig. Det har så langt ikke vært vanskelig å motivere seg for treningene, tross vonde sko og gnagsår, fordi det er så utrolig gøy! Jeg storkoser meg i dansesalen sammen med Henrik, vi ler og tøyser samtidig som vi får gjort det vi skal- og ingenting er vel bedre enn det.

Etterhvert skal dere få mange morsomme videoklipp både fra før, under og etter trening – so stay tuned!

Nå skal jeg legge meg å drømme litt svensk igjen- två, tre, fyr och en..