Ready or not..

Here I come! I morgen er det igjen klart for en superspennende danselørdag. Vi skal danse quickstep. En dans som er fantastisk morsom. Jeg og Henrik skal kose oss på parketten, så håper jeg dere hjemme i stua ser hvor gøy det er 🙂

Utfordringen blir å holde opp holdningen mens vi hopper rundt på gulvet, så jeg får prøve å ikke blir altfor ivrig.

I morgen ryker et par ut, og får ikke være med å leke lengre, jeg håper ikke det blir meg og Henrik- derfor er det viktig at dere stemmer på oss hvis dere synes vi er flinke. Vi skal iallefall gjøre vårt beste for å underholde dere.

Føler aldri jeg blir heeelt klar for disse lørdagene, men det er vel bare å hoppe i det. Ønsk oss lykke til da, og kryss fingrene 😉

Som dere ser spiste ikke Henrik salaten i baguetten sin til lunsj idag, så det blir spennende å se om han klarer å fullføre hele den krevende quickstepen i morgen 😉 heeehe

Nå håper jeg alle sommerfuglene i magen min kan legge seg å sove snart, så jeg kan gjøre det samme..

Quickstep!

Träningen går vidare. Nu är det quickstepen som finslipas till lördag. Den här dansen innehåller många hopp vilket passar “häcklöperskan”

På lördag smäller det, då är det skarpt läge, glöm inte att stemme (rösta) på oss. send SMS: 7 til 26400.

[youtube ujDYVAXk9jM]


En grei start

Endelig er vi i gang. Lørdagens premiere er vel overstått og vi er i gang med trening til dans nr to. Det gikk ikke supert på lørdag, men heller ikke dårlig. Med poengene 7-6-6-6 av dommerne, ligger jeg og Henrik i midten av danseparene. Jeg synes det er greit å ha litt forbedringspotensialet til neste gang, så håper jeg vi får en jevn stigning på “danse-formkurven” ut over høsten.

Lørdagen var uansett fantastisk morsom. Jeg storkoste meg på parketten, og ville egentlig danse mer da jeg var ferdig. Premierefesten var også veldig bra, dansen fortsatte der i de sene nattetimer.

I dag har vi vært på kostymeprøving, og jeg er meget godt fornøyd med kjolen jeg så flott skal bære under quickstep’en. Det blir mye hopp, sprett og moro, så det er bare å begynne å glede seg!

Siste dansetrening- før premieren!

Da var siste økt unnagjort før den store premieredagen i morgen. Nå skal vi bare slappe av, lade batteriene, spise og drikke godt og finpusse hud, hår og negler- alt for å føle seg best mulig i morgen kveld.

I dag danset vi ikke så lenge, det som ikke er lært til nå- lærer jeg heller ikke. Så fokus i dag var bare å finne godfølelsen og flyten. Vi danset gjennom hele koreografien noen ganger og det kjentes ganske bra ut. Henrik virket også ganske rolig, fornøyd og positiv, så det lover godt.

Det er veldig mye morsomt å lese i media rundt “skal vi danse”. Blant annet Adressa i dag.

Nå skal jeg fikse neglene mine, hos noen som kan det, for første gang! Det blir spennende. Dere skal få se resultatet.

Hemma igen!

Har nyss kommit hem från resan till England där en av mina kusiner gifte sig. Mycket trevligt att träffa släkten men nu är det tillbaka till verkligheten och premiären som närmar sig med stormsteg. Nu är det dags att sova, kl 08:00 är det dansträning.

Danser- uten Henrik :(

I går hadde jeg og Henrik akkurat danset i 14 dager! Minst tre timer hver dag.

Meen, den godeste Henrik Frisk reiste til England i bryllup, og for å besøke familien sin. Det forstår jeg jo at han må, og vi har kommet veldig langt i dansen, så det går nok helt fint. Jeg tenkte likevel å prøve og få til å danse litt.. Det er ikke lett alene. Får ikke gjennomført koreogragien alene, men får øvd litt på grunntrinnene, og de enkelte partiene i dansen. Kan jo ikke være dårligere når han kommer tilbake..

Uansett, det kan være greit å få absorbert alt jeg har lært de siste to ukene, det kan til og med være at jeg blir bedre av det. Også får jeg jo litt overskudd til vi går inn i de siste dagene før premieren 🙂 I tillegg får gnagsårene mine gro, og det er jo heller ikke dumt.

Ännu en dag med träning

Ännu en härlig dag med dansträning avslutad. Rachel gör stora framsteg och jag är en mycket nöjd och stolt danstränare!

Hvad gör vi? Nu kör vi!

Det danses og det danses på dansefabrikken i Nydalen. Vi trosser smerter fra gnagsår og ømme, tidligere ubrukte muskler. Plasterbudjettet til TV 2 er for lengst sprengt, for det plastres, ises og teipes føtter for alle penga. Blod, svette- foreløpig ingen tårer, men de kommer nok de også. Men vet dere hva- det er verdt det!

I dag har jeg og Henrik danset i 10 dager, og det går riktig vei. Vår første dans er cha cha. Det er en krevende dans med mye fotarbeid og hoftebevegelser. Nå begynner trinnene å sitte sånn någen lunde, men de tekniske detaljene er langt fra bra nok. Derfor er det bare å jobbe videre.

Både jeg og Henrik har konkurranseinstinktet i orden, derfor vil vi selvfølgelig at alt skal være så bra som overhodet mulig. Det har så langt ikke vært vanskelig å motivere seg for treningene, tross vonde sko og gnagsår, fordi det er så utrolig gøy! Jeg storkoser meg i dansesalen sammen med Henrik, vi ler og tøyser samtidig som vi får gjort det vi skal- og ingenting er vel bedre enn det.

Etterhvert skal dere få mange morsomme videoklipp både fra før, under og etter trening – so stay tuned!

Nå skal jeg legge meg å drømme litt svensk igjen- två, tre, fyr och en..

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.