Dette kan skje i dag

Med få timer igjen av overgangsvinduet, begynner det å haste for flere klubber. Slik ligger det an nå;

AFC Bournemouth

Ser ut til at Eddie Howe har gjort unna businessen, og at det blir en stille kveld i sør. Joshua King var linket vekk, men har undertegnet en kontraktsforlengelse.

Kanskje har ikke Howe gjort ferdig alt likevel. Bournemouth skal etter sigende ha levert et kjempebud til Leicester på Demarai Gray, men fått avslag.

Arsenal

Alex Oxlade-Chamberlain forsvant til Liverpool i dag. Shkodran Mustafi er linket til Inter Milan. Wenger og Arsenal prøver desperat å holde fast i Alexis Sanchez, men også han kan forsvinne. Julian Draxler ryktes som Sanchez-erstatter. Riyad Mahrez-ryktet har levd i hele sommer.
Og med Harry Redknapp i sikuset – kanskje er det han som kan kaste en livbøye til Jack Wilshere og hente den tidligere juvelen til Birmingham.

Tomas Lemar nærmer seg visstnok. Og i følge Sky flexer Arsenal muskler så det holder – budet skal etter sigende være på £92 millioner. Hvem sier Arsene Wenger ikke vil bruke penger?!?

Brighton & Hove Albion

Brighton skal ha avslått bud på spissen Tomer Hemed. Ellers er William Carvalho veldig perifert linket inn.

Tony Bloom og Chris Hughton ønsker visstnok to spillere inn i løpet av kvelden. Sportings Ezequiel Schelotto kan være en av dem. Jack Colback en annen.

Burnley

Har gjort unna det de skal ha inn, og har forsterket seg over hele banen. Vil visstnok kvitte seg med Ashley Barnes, og har vært linket til Huddersfields Nahki Wells.

Chelsea

Antonio Conte har ropt på forsterkninger i hele sommer. Mye kan skje i kveld. Ross Barkley og Danny Drinkwater blant dem som er linket inn. Fikk ikke napp på Oxlade-Chamberlain, og kan se ut til å glippe på Fernando Llorente, som ser ut til å være på vei til Spurs, også.
Venter også på at Diego Costa-floken skal løse seg. Den løsningen kan bli salg til Atletico Madrid, som deretter låner han ut til de kan registrere ham selv i januar.

Crystal Palace

Har vært etter Mamadou Sakho i hele sommer, uten å lykkes. Demarai Gray har vært nevnt inn i en byttehandel pluss cash med Andros Townsend. Desperate etter å styrke forsvaret, har de også blitt linket til José Fonte. Har bekreftet at de ønsker Evertons Omar Niasse, som var på lån i Hull forrige sesong.
Kanskje kan Eliquim Mangala være løsningen på stopper-jakten.

Everton

Ronald Koeman ønsker seg en forsvarer og en spiss før vinduet stenger. 19 år gamle Nikola Vlasic skal være veldig nære en permanent overgang inn. Har avslått lånebud på Kevin Mirallas, blant annet fra West Ham. Kan selge om et bud for permanent overgang kommer. Omar Niasse er ønsket av Crystal Palace, og Everton vil selge. Watfords Setfano Okaka har vært nevnt på lån inn.

Huddersfield

Går mot en stille kveld i Yorkshire, men selger etter rapportene gjerne Nahki Wells.

Leicester City

Prøver desperate å beholde Riyad Mahrez. Det blir ikke let, men Leicester-fansen kan håpe at juvelen tilhører dem også i morgen. Ønsker visstnok Andros Townsend, men Palace ønsker seg da Demarai Gray i bytte.Danny Drinkwater kan også bringe cash i kassa, selv om Craig Shakespeare nok helst vil beholde. Kan vi se et Leicester som plutselig får massevis av penger å bruke i kveld?

Liverpool

Blir veldig spennende å følge Liverpool i kveld. Alex Oxlade-Chamberlain er allerede signert. Hva så med Tomas Lemar og Virgil van Dijk? Sistnevnte har vært sommerens lengste overgangssaga. Han trengs. Har Liverpool det som skal til for å hente?
Hva skjer med Coutinho? Det svaret får vi kanskje ikke før i morgen, da det spanske overgangsvinduet ikke stenger før fredag.

Venter også på å se om Mamadou Sakho blir værende eller om han endelig blir solgt.

Manchester City

Det aller meste handler om Alexis Sanchez for Manchester City. Skal nylig ha lagt inn enda et bud. I følge Sky er det kun cash i det budet, og ingen Raheem Sterlilng slik det ble spekulert i. Prøver også hardt å få hentet Jonny Evans, men WBA ønsker Eliaquim Mangala som en del av denne handelen. Det vil ikke Mangala selv, og da blir det vanskelig å få denne avtalen i boks. Wilfried Bony er solgt til Swansea i løpet av dagen.

Manchester United

José Mourinho har fått de fire spillerne som sto på lista han leverte til Ed Woodward, og er fornøyd.

Newcastle United

Har vært et veldig frustrerende vindu for Rafa Benitez. Har en bedre manager enn lag per i dag. Dwight Gayle kan være på vei ut sammen med Jack Colback. Kenedy inn på lån fra Chelsea kan skje. Skal ha forhørt seg til Southampton om Matt Targett.

Southampton

Det meste handler om Virgil van Dijk. Kommer ikke til å gi seg før tilbudet er godt nok.

Stoke City

Ønsker å låne ut Bojan og Giannelli Imbula.

Swansea City

Fikk hentet tilbake Wilfried Bony. Det betyr at veien er åpen for en exit fra Fernando Llorente.  Har blitt linket til WBAs Nacer Chadli – og ser ut til å sikre seg Bayerns Renato Sanches.

Tottenham Hotspur

Etter å ha sittet stille i båten lenge, hard et plutselig blitt heftig aktivitet rundt Spurs. Serge Aurier signerte i dag, og ser ut til å slå Chelsea i kampen om Fernando Llorente. Det betyr i så fall at Vincent Janssen kan være fri til å finne seg en ny klubb. Demarai Gray er også linket.

Barcelonas André Gomes har vært linket til flere Premier League-klubber, men kan faktisk se ut til å nærme seg Spurs, i følge Sky Sports.

Watford

Har signert Udinese-keeper Orestis Karnezis på lån. Ønsker en stopper og en venstreback. En av dem kan være Marvin Zeegelaar fra Sporting. Linket til Islam Slimani, og Stefano Okaka kan være på vei på lån til Everton. Klubblegende Lloyd Doyley har trent med klubben den siste tiden.

West Bromwich Albion

Veldig morsomt rundt WBA i sommer. Signert Krychowiak og Barry blant andre. Prøver desperat å beholde Jonny Evans. Ønsker seg Eliaquim Mangala i bytte, men det ønsker ikke Mangala selv. Blir vel ikke noe av William Carvalho så lenge Krychowiak ble signert på lån.

Kyle Jameson er på plass hos WBA nå, men det er en signering fra Chelsea med tanke på fremtiden.

West Ham United

Prøvd desperat over lang tid å sikre seg William Carvalho, uten å lykkes. Diafra Sakho blir, i følge David Gold. Ønsker seg en midtbanespiller og spiss.