Runde 34+: Øverst på ønskelista

Fem runder gjenstår av årets fantasy-sesong. Ingenting er avgjort, fortsatt skal det deles ut haugevis av poeng i utallige venneligaer rundt omkring i verden. Flere spillere har for alvor meldt seg på mens andre ser ut som de allerede har tatt ferie. Kun fem runder igjen betyr også at hvert eneste bytte må vurderes nøye. Vi er alle på jakt etter den ene spilleren som kan skyte oss til gull og grønne piler, men hvem skal man prioritere?

Her er de spillerne som står øverst på min ønskeliste:

Azpilicueta er i fin form (Foto: Scanpix)

Forsvar: César Azpilicueta (6.0)

Ingen forsvarsspillere har levert flere målgivende pasninger enn Azpilicueta (3) etter koronapausen. Spanjolen ligger også helt i toppen når det gjelder sjanser skapt blant forsvarsspillerne. Mot Watford i runde 33 hadde han hele fire nøkkelpasninger, kun Bernardo Silva og Bruno Fernandes hadde flere. Han er et langt tryggere kort enn de andre defensive Chelsea-spillerne med tanke på spilletid, og møter Crystal Palace, Sheffield United og Norwich i de tre neste kampene. Her tror jeg det vil være potensial for både målpoeng og clean sheet-poeng.

Jeg skulle veldig gjerne hatt Captain America på mitt fantasy-lag. (Foto: Scanpix)

Midtbane: Christian Pulisic (7.2)

Jeg har allerede Salah, Bruno Fernandes og Kevin De Bruyne på mitt lag, men jeg mangler Chelsea offensivt. Det tror jeg kan straffe seg de kommende rundene. Chelsea har fortsatt alt å spille for, og har scoret minimum to mål i alle de fire kamper de har spilt etter koronapausen. Christian Pulisic har levert målpoeng i samtlige fire kamper. Blant midtbanespillerne er det kun De Bruyne og Fernandes som har hatt flere avslutninger i den perioden, og ingen har hatt flere målgivende enn amerikaneren (3). Chelsea er nå bare to poeng foran Manchester United, og kommer til å gå offensivt til verks de kommende rundene. De kommer til å score mye mål, og jeg skulle veldig gjerne ha vært med på målfesten.

Solskjær har fått seg en ny gullgutt. (Foto: Scanpix)

Angrep: Mason Greenwood (4.6)

Og apropos Manchester United… De røde djevlene er i kjempeform, og har et aldeles nydelig kampprogram. Den unge spissjuvelen ser nå ut til å ha sikret seg fast plass i Solskjærs førsteellever, og har levert tosifra antall poeng i to kamper på rad. Manchester United har scoret hele elleve mål på sine tre siste kamper, og Greenwood har allerede vist at han er en avslutter av rang. Prisen gjør at Greenwood akkurat nå ser ut som tidenes røverkjøp. Du kan altså få en spiss som starter for et lag i kjempeform for kun 4.6 millioner. Det er spinnvilt! Og i denne runden møter de Aston Villa… Den kampen kan bli voldsom skummel for alle som ikke har minimum to offensive Manchester United-spillere.

Når Antonio først er i form kan han være vond å møte (Foto: Scanpix)

Mulig joker: Antonio (Eierandel: 1.1 %)

Mange er på jakt etter spillere nesten ingen andre har. Hvis du er i humør til å gamble på jokeren over alle jokere ville jeg gått for Antonio. Det er ikke lett å bli klok på West Ham, men nå har de i hvert fall fått opp dampen foran mål. Antonio er en gammel favoritt hos meg, og har vist imponerende takter i de siste to kampene. Med to mål og én målgivende på de to siste kampene har han absolutt skutt seg inn igjen på radaren. Ingen midtbanespillere har hatt flere skudd i boks enn Antonio (9) etter koronapausen, og kun Martial har hatt flere store sjanser. Han møter Burnley, Norwich, Watford, Manchester United og Aston Villa i de siste fem rundene. Jeg syns det lukter mål av det kampprogrammet. 

Husk fristen tirsdag kl 18.00!