En ny start

Se «Mens vi venter m/Fantasy» – 20:30-21:45 på Premium i kveld!

Etter tre lange måneder er Fantasy Premier League endelig tilbake! Fram til onsdag kl 18.00 kan vi gjøre så mange bytter vi vil på lagene våre, som et slags ekstra wildcard som kun kan brukes denne runden. 

Den ufrivillige pausen gjør at alle lagene i Premier League får en ny start. Spillere som var i kjempeform i mars har kanskje mistet flyten, mens skada spillere som trodde de mistet resten av sesongen plutselig får spille igjen. Noen lag kjemper med nebb og klør for å overleve i Premier League, mens andre lag svever midt i ingenmannsland på tabellen. Her kommer en statusoppdatering for alle lagene i Premier League: 

Liverpool

Det er bare et spørsmål om tid før Liverpool blir seriemestere. Hvis Manchester City slår Arsenal trenger Liverpool seks poeng for å vinne ligaen, hvis Manchester City taper på onsdag kan Liverpool bli seriemestere allerede søndag 12. juni. Det store spørsmålet er hva Klopp gjør når seriegullet er sikret. Kommer han til å fortsette å kjøre toppet lag, eller er det da på tide å slippe til ungguttene og spillerne som har fått lite spilletid denne sesongen? Er det verdt å beholde Mohamed Salah eller Sadio Mané hvis vi ikke er trygge på at de spiller? Jeg er ikke sikker. På skadefronten var Alisson allerede på vei tilbake da ligaen ble stoppet i mars, og er nå definitivt skadefri og klar til innsats. Xherdan Shaqiri er tilbake i trening, men det er uklart om han er spilleklar. Nathaniel Clyne er fortsatt ute med skade. 

Øverst på ønskelista: Trent Alexander-Arnold (Pris: 7.8)

Mulig joker: Jordan Henderson (Eierandel: 1.6 %)

Kamprogram: 

Everton (B), Crystal Palace (H), Manchester City (B), Aston Villa (H), Brighton (B), Burnley (H), Arsenal (B), Chelsea (H), Newcastle (B)

Manchester City

Det er fortsatt uklart om Manchester City får lov til å delta i Champions League neste år, men enn så lenge må Pep og co bare forholde seg til at de har en andreplass de skal forsvare. Før hengekampen mot Arsenal har de en luke på fire poeng ned til Leicester, og hele tolv poeng ned til byrivalene på femteplass. Med fem bytter i stedet for tre og en uviss fremtid må vi nok belage oss på at Pep-ruletten kommer til å snurre som aldri før. Likevel kommer jeg til å ha tre City-spillere på laget onsdag kveld. Manchester City er et av fire lag som starter med en dobbelrunde, og jeg klarer ikke å motstå fristelsen. Kevin de Bruyne er sannsynligvis fortsatt det sikreste kortet, men tør man virkelig gå uten Sergio Agüero i en dobbelrunde? Leroy Sané er tilbake etter ti måneder på sidelinjen, og gir Pep enda et offensivt alternativ. Laporte er også tilbake fra skade, noe som gjør at det med en gang blir mer aktuelt å satse på defensive City-spillere. 

Øverst på ønskelista: Kevin de Bruyne (Pris: 10.6)

Mulig joker: Riyad Mahrez (Eierandel: 9.5 %)

Kampprogram:
Arsenal og Burnley (begge hjemme), Chelsea (B), Liverpool (H), Southampton (B), Newcastle (H), Brighton (B), Bournemouth (H), Watford (B), Norwich (H)

Leroy Sané er tilbake etter en hel sesong på sidelinjen (Foto: Scanpix)

Leicester

Leicester styrer fortsatt mot Champions League, og starter opp igjen med åtte poengs luke ned til femteplassen. Siste nytt er at Ricardo Pereira fortsatt er ute med skade, og sannsynligvis får James Justin sjansen som vikar på høyrebacken. James Maddison slet med en skade da sesongen ble avbrutt, men har hatt mer enn nok tid til å bli kampklar. Ayoze Perez sliter litt med en muskelskade og er foreløpig usikker til kampen mot Watford. Leicester har en rekke med veldig fine kamper nå i starten, og det kan absolutt være verdt å investere i Brendan Rodgers gutter.

Øverst på ønskelista: James Maddison (Pris: 7.5)

Mulig joker: Harvey Barnes (Eierandel: 4.1 %)

Kampprogram:
Watford (B), Brighton (H), Everton (B), Crystal Palace (H), Arsenal (B), Bournemouth (B), Sheffield United (H), Tottenham (B), Manchester United (B)

Chelsea

Chelsea avslutta med et smell før fotballen måtte settes på vent, da de knuste Everton 4-0. De sitter foreløpig på den siste Champions League-plassen, men vet at Manchester United jager like bak dem. Jorginho er suspendert i den første kampen, men Lampard kan glede seg over at han får flere potensielt avgjørende spillere tilbake fra skade. Både Christian Pulisic og  Ruben Loftus-Cheek var på vei tilbake fra skade i mars, og bør nå være kampklare. Tammy Abraham er også tilbake og kan være et meget godt valg nå i sesonginnspurten. Det er litt usikkerhet rundt Callum Hudson-Odoi, men om han ikke er klar denne helgen er han uansett ikke langt unna. Dette gjør at Lampard har en rekke ulike spillere å velge blant, så vi må sannsynligvis være forberedt på en del rotasjon. 

Øverst på ønskelista: Tammy Abraham (Pris: 7.5)

Mulig joker: Christian Pulisic (Eierandel: 3.5 %)

Kampprogram:
Aston Villa (B), Manchester City (H), West Ham (B), Watford (H), Crystal Palace (B), Sheffield United (B), Norwich (H), Liverpool (B), Wolverhampton (H)

Marcus Rashford er tilbake, og det er gode nyheter både for Solskjær og Fantasy-managere. (Foto: Scanpix)

Manchester United

Med tre poeng opp til Chelsea og Champions League-billett har Manchester United fortsatt alt å kjempe for. De hadde flere sterke resultater før pausen, og det blir spennende å se om spillere som Bruno Fernandes kan fortsette i samme stil. Det aller mest interessante blir å se hvordan Manchester United ser ut når flere av nøkkelspillerne kommer tilbake fra skade. Akkurat nå er Phil Jones den eneste spilleren som er bekreftet ute med skade. Det betyr at Solskjær nå kan velge mer eller mindre fritt når han skal sette sammen laget. Selv om Marcus Rashford ikke har spilt de siste sju rundene er han på femteplass på lista over poengkongene blant spissene. Nå er både han og Paul Pogba tilbake fra skade. Etter den første kampen mot Tottenham har Manchester United et veldig pent kampprogram, og det frister veldig å hente inn Rashford eller Bruno Fernandes fra runde 31+.

Øverst på ønskelista: Marcus Rashford (Pris: 8.8)

Mulig joker: Paul Pogba (Eierandel: 3.1 %)

Kampprogram: 

Tottenham (B), Sheffield United (H), Brighton (B), Bournemouth (H), Aston Villa (B), Southampton (H), Crystal Palace (B), West Ham (H), Leicester (B)

Wolverhampton

Ulvene drømmer om eventyr ute i Europa og har foreløpig alle spillerne tilgjengelig. Jonny og Morgan Gibbs-White var de eneste spillere som slet med skade i mars, og begge skal være klare til innsats nå. Det betyr at Nuno Espirito Santo har et godt utgangspunkt for sesonginnspurten. Wolverhampton har en relativt liten tropp, og mange av spillerne har nok hatt godt av å få hvile ordentlig ut. Raúl Jiménez har levert jevnt og trutt denne sesongen og kommer til å være et fristende valg for mange nå også. Det er imidlertid verdt å nevne at kjæresten hans har terminen er i juli, så det kan hende at pappa Raúl plutselig får en liten pause fra det hektiske kampprogrammet. Wolves har et veldig pent kampprogram, og det kan være verdt å vurdere spillere som Doherty og Jota

Øverst på ønskelista: Matt Doherty (Pris: 6.3)

Mulig joker: Diogo Jota (Eierandel: 8.8 %)

Kampprogram: West Ham (B), Bournemouth (H), Aston Villa (B), Arsenal (H), Sheffield United (B), Everton (H), Burnley (B), Crystal Palace (H), Chelsea (B)

Sheffield United

Sheffield United åpner sommerballet onsdag kveld når de besøker Aston Villa. Hvis Sander Berge og co vinner den kampen går de forbi Manchester United og tar over femteplassen, kun to poeng bak Chelsea og topp fire. Chris Wilders gutter er årets største overraskelse i Premier League og bør være ekstremt motivert for å fullføre sesongen med stil. Enda Stevens slet med en liten skade i mars, men har vært spilleklar en god stund allerede. Dermed har Chris Wilder foreløpig en helt skadefri tropp. Det har vært en del usikkerhet rundt Dean Henderson i og med at låneavtalen med Manchester United opprinnelige løper ut 30. juni. Alt tyder nå på at Henderson fullfører sesongen i Sheffield United. Dermed er han høyaktuell til runde 30+, der Sheffield United har en dobbeltrunde. Det samme gjelder resten av forsvarsrekka til Sheffield United og John Fleck

Øverst på ønskelista: Dean Henderson (Pris: 5.3)

Mulig joker: John Fleck (Eierandel: 6.3 %)

Kampprogram: 

Aston Villa og Newcastle (begge borte), Manchester United (B), Tottenham (H), Burnley (B), Wolverhampton (H), Chelsea (H), Leicester (B), Everton (H), Southampton (B)

Med både Kane og Son tilbake kan Tottenham få en skikkelig boost. (Foto: Scanpix)

Tottenham

Tottenham er et av lagene som virkelig kan ha tjent på den lange fotballpausen. Da fotballen ble satt på vent i mars var både Harry Kane, Heung-Min Son, Steven Bergwijn, Moussa Sissoko og Ben Davies på skadelista. Nå er hele gjengen tilbake fra skade. Dele Alli er suspendert i den tøffe åpningskampen mot Manchester United. Så fort den kampen er unnagjort tror jeg at jeg må gjøre plass til enten Kane eller Son på laget mitt. Son har avtjent militærtjeneste hjemme i Sør-Korea i løpet av pausen, og bør være i god form. Tanken på en skadefri, uthvilt og spillesugen Harry Kane er også veldig fristende. Den lave eierandelen hans gjør ham til en perfekt joker i sesongsinnspurten, og hvis han først finner formen kommer han til å være et fristende kapteinsvalg i over halvparten av de gjenstående kampene. 

Øvers på ønskelista: Heung-Min Son (Pris: 9.7)

Mulig joker: Harry Kane (Eierandel 8.8 %)

Kampprogram: 

Manchester United (H), West Ham (H), Sheffield United (B), Everton (H), Bournemouth (B), Arsenal (H), Newcastle (B), Leicester (H), Crystal Palace (B)

Arsenal

Arsenal er et av lagene som kanskje kan bruke usikkerheten rundt Manchester Citys anke som en ekstra motivasjon i sesonginnspurten. Hvis femteplass plutselig gir en plass i Champions League er ikke veien opp så uendelig lang for Arteta. I skrivende stund ligger de fem poeng bak Manchester United med én kamp mindre spilt. Calum Chambers er fortsatt ute med skade, og det er usikkert når Lucas Torreira blir kampklar. Sead Kolasinac og Kieran Tierney er tilbake fra skade, noe som betyr tøff konkurranse for Saka på venstrebacken. Aubameyang bør være selskreven på de fleste lag til dobbelrunden denne uka, og kan også få fine arbeidsforhold i de kommende rundene. Kanskje betyr det tette kampprogrammet at spillere som Martinelli og Nketiah også kommer til å få en del sjanser i sommer. 

Øverst på ønskelista: Pierre-Emerick Aubameyang (Pris: 11.1)

Mulig joker: Nicolas Pépé (Eierandel: 5.0 %)

Kampprogram: 

Manchester City og Brighton (begge borte), Southampton (B), Norwich (H), Wolverhampton (B), Leicester (H), Tottenham (B), Liverpool (H), Aston Villa (B), Watford (H)

Med dobbelrunde denne uka bør Aubameyang inn på laget ditt så fort som mulig. (Foto: Scanpix)

Burnley

Burnley var i fin form før ligaen måtte avbrytes, med sju strake kamper uten tap. Det blir spennende å se om de klarer å fortsette i samme stil, men Sean Dyche må kanskje klare seg uten lagets toppscorer i åpningskampen mot Manchester City. Chris Wood sliter nemlig med akillesen, og det er høyst usikkert om han blir spilleklar. Ashley Barnes blir sannsynligvis ikke klar til første kamp, men nærmer seg kampklar etter et langt opphold på sidelinja. Matthew Lowton ser ut til å være tilbake fra skade, og det samme gjelder Jay Rodriguez. Johann Berg Gudmundsson har vært ute med skade lenge og det er usikkert om han er spilleklar allerede den første runden. 

Øverst på ønskelista: Nick Pope (Pris: 4.9)

Mulig joker: Dwight McNeil (Eierandel: 6.1 %)

Kampprogram:

Manchester City (B), Watford (H), Crystal Palace (B), Sheffield United (H), West Ham (B), Liverpool (B), Wolverhampton (H), Norwich (B), Brighton (H)

Crystal Palace

Roy Hodgsons disipler ligger foreløpig trygt plassert midt på tabellen og har ikke all verdens å spille for. De tok tre strake 1-0-seiere før fotballpausen og så ut til å være på vei inn i en bedre periode da fotballen ble avbrutt. Om de har klart å beholde det momentumet gjennom den lange pausen gjenstår å se. Palace er blant lagene som scorer færrest mål denne sesongen, men de er også blant lagene som er tettest bakover. Det er ingen grunn til å tro at det kommer til å endre seg drastisk. Crystal Palace har hatt en del skadetrøbbel denne sesongen, og innlånte Genk Tosun har reist tilbake til Everton etter en kneoperasjon. Resten av troppen skal ifølge rapportene være skadefri. Spillere som Jeffrey Schlupp, James Tomkins og Mamadou Sakho var på vei tilbake fra skade rett før pausen og bør nå være like kampklare som resten av troppen. Crystal Palace har et tøft kampprogram nå i innspurten, og det er i utgangspunktet ikke veldig mange spillere som er aktuelle. 

Øverst på ønskelista: Patrick van Aanholt (Pris: 5.6)

Mulig joker: Luka Milivojevic (Eierandel: 1.9 %)

Kampprogram: Bournemouth (B), Liverpool (B), Burnley (H), Leicester (B), Chelsea (H), Aston Villa (B), Manchester United (H), Wolverhampton (B), Tottenham (H)

Er du på jakt etter en billig forsvarsspiller? Mason Holgate kan være svaret! (Foto: Scanpix)

Everton

Carlo Ancelotti har sannsynligvis innsett at kampen om en plass i Europa neste sesong kommer til å bli vanvittig tøff, men jeg ser likevel ikke bort ifra at de gir det et siste forsøk. Evertons første kamp i juni er som alle vet Merseyside-derbyet mot Liverpool, men etter den kampen har de flere fine kamper. Jean-Philippe Gbamin er fortsatt ute med skade. Theo Walcott blir ikke klar til oppstarten, og det samme gjelder Morgan Schneiderlin. Andre Gomes har fått seg en liten trøkk på trening, men blir sannsynligvis spilleklar. Seamus Coleman og Bernard er tilbake fra skade. Yerry Mina har pådratt seg en skade og er ute en stund. Det betyr at Mason Holgate kan være et veldig godt budsjettalternativ i forsvarsrekka. 

Øverst på ønskelista: Dominic Calvert-Lewin (Pris: 6.5)

Mulig joker: Mason Holgate (Eierandel: 1.8 %)

Kampprogram: Liverpool (H), Norwich (B), Leicester (H), Tottenham (B), Southampton (H), Wolverhampton (B), Aston Villa (H), Sheffield United (B), Bournemouth (H)

Newcastle United

All usikkerheten rundt det potensielle oppkjøpet av Newcastle fortsetter å skape en god del støy. Åtte poeng ned til nedrykksstreken gjør at de sportslig sett kan senke skuldrene litt. Newcastle er et av lagene som kan ha tjent på den lange pausen med tanke på skadesituasjonen i laget. Martin Dubravka pådro seg en skade i den siste kampen før pausen, men er nå tilbake igjen. Andy Carroll skal være skadefri, og det samme gjelder Paul Dummett. Jetro Willems er dessverre fortsatt ute med skade. Newcastle har definitivt et mye enklere kampprogram i den første halvdelen av sommeren enn den siste, og det kan være god verdi i spillere som Lascelles de første rundene hvis du trenger en billig forsvarsspiller. 

Øverst på ønskelista: Jamaal Lascelles (Pris: 4.3)

Mulig joker: Allan Saint-Maximin (Eierandel: 0.7 %)

Kampprogram: Sheffield United (H), Aston Villa (H), Bournemouth (B), West Ham (H), Manchester City (B), Watford (B), Tottenham (H), Brighton (B), Liverpool (H)

Southampton

Southampton hadde fire tap på de siste fem kampene før koronapausen, så det kan være de har hatt godt av noen måneder til å samle krefter og slikke sår. De er foreløpig på trygg grunn, men tåler ikke en ny runde med en lignende tapsrekke nå i sommer hvis de vil unngå nedrykksstriden. Med Nathan Redmond tilbake fra skade er det kun suspenderte Moussa Djenepo som ikke er tilgjengelig når Southampton gjester Norwich på fredag. Å ha Redmond tilbake kan definitivt sette fyr på Southampton offensivt, og Danny Ings er fortsatt bare fire mål bak Jamie Vardy i kampen om å bli sesongens toppscorer.

Øverst på ønskelista: Danny Ings (Pris: 7.1)

Mulig joker: Nathan Redmond (Eierandel: 0.6 %)

Kampprogram: Norwich (B), Arsenal (H), Watford (B), Manchester City (H), Everton (B), Manchester United (B), Brighton (H), Bournemouth (B), Sheffield United (H)

Brighton

Brighton har fortsatt alt å spille for. Med to skarve poeng ned til nedrykksplassen er de på ingen måte trygge. Før pausen hadde Brighton gått ni kamper uten seier i Premier League, så Graham Potter har hatt mer enn nok å jobbe med i den lange pausen. De har fortsatt ikke vunnet en seriekamp i 2020, og har et meget tøft kampprogram nå i sommer. Den lange pausen betyr at José Izquierdo kanskje kommer tilbake fra skade, men det er umulig å spå hvilken form han i så fall er i. For å være helt ærlig er det ikke mange Brighton-spillere jeg vurderer å ta inn på mitt eget lag.

Øverst på ønskelista: Neal Maupay (Pris: 5.7)

Mulig joker: Aaron Mooy (Eierandel: 0.6 %)

Kampprogram: Arsenal (H), Leicester (B), Manchester United (H), Norwich (B), Liverpool (H), Manchester City (H), Southampton (B), Newcastle (H), Burnley (B)

Skal vi faktisk få se Jack Wilshere spille fotball igjen denne sesongen? (Foto: Scanpix)

West Ham

West Ham er et av tre lag som akkurat nå har 27 poeng, og det er kun målforskjell som skiller dem og nedrykksstreken. Tatt i betraktning de individuelle ferdighetene som finnes i West Ham-stallen burde det være mulig å finne god fantasy-verdi i dette laget. Kombinasjonen av et lag som kjemper for å overleve og enkeltspillere med skyhøyt toppnivå kan bli den perfekte stormen. Tomas Soucek forlenger lånet sitt og blir i klubben ut sesongen. Ellers går det rykter om at Jack Wilshere faktisk kan være spilleklar for første gang på en evighet. Ryan Fredericks og Andriy Yarmolenko er også tilbake i full trening. Jeg stoler ikke på West Ham defensivt, men kommer til å bruke de tre første kampene til å vurdere de offensive alternativene i West Ham. Når West Ham har gjort unna Wolves, Tottenham og Chelsea venter fire fine kamper. Foreløpig er Antonio den som er nærmest laget mitt, men det kan fort endre seg basert på spillernes audition i de tre første kampene.

Øverst på ønskelista: Antonio (Pris: 6.9)

Mulig joker: Jarrod Bowen (Eierandel: 0.2 %)

Kampprogram: Wolverhampton (H), Tottenham (B), Chelsea (H), Newcastle (B), Burnley (H), Norwich (B), Watford (H), Manchester United (B), Aston Villa (H)

Watford

Watford har vært fryktelig uforutsigbare denne sesongen. Etter en voldsom opptur i slutten av desember og begynnelsen av januar gikk det brått nedenom og hjem, før de plutselig ble det første laget som slo Liverpool i Premier League 2019/2020. Watford har hatt en rekke småskader nå i oppkjøringen til sesongstart 2.0, og det er fortsatt usikkert hvilke spillere som faktisk er tilgjengelige når de tar i mot Leicester til helga. Gerard Deulofeu var i utgangspunktet ute resten av sesongen, men får nå en ny sjanse til å bidra til å redde plassen i Premier League. Det er usikkert når han blir helt spilleklar, men han kommer tilbake i løpet av sommeren. Daryl Janmaat og José Holebas er også usikre. Ismaïla Sarr har allerede vist hvor eksplosiv han kan være og er et morsomt valg nå i sesonginnspurten. 

Øverst på ønskelista og mulig joker: Ismaïla Sarr (Pris: 6.4, eierandel: 2.6 %)

Kampprogram: Leicester (H), Burnley (B), Southampton (H), Chelsea (A), Norwich (H), Newcastle (H), West Ham (B), Manchester City (H), Arsenal (B)

David Brooks var en av de virkelig store overraskelser forrige sesong. Kan han bli et røverkjøp i sommer? (Foto: Scanpix)

Bournemouth

Bournemouth har måttet tilbringe pausen på nedrykksplass, selv om det bare er målforskjell som skiller dem fra trygg grunn. Da sesongen ble satt på pause hadde Eddie Howe en rekke spillere ute med skade, og mange av de kommer nå tilbake. Bournemouth har hatt enorm uflaks på skadefronten denne sesongen, men kan nå trøste seg med at skadelista akkurat nå er nede i kun to navn: Charlie Daniels og Philip Billing. En av de som kommer tilbake er vår egen Joshua King, og han kommer til å få en viktig rolle nå i innspurten. Den aller mest interessante i mine øyne er nok David Brooks. Unggutten har vært ute med skade hele sesongen, men var tidvis helt fenomenal forrige sesong.  

Øverst på ønskelista og mulig joker: David Brooks (Pris: 6.2, eierandel: 0.1 %)

Kampprogram: Crystal Palace (H), Wolverhampton (B), Newcastle (H), Manchester United (B), Tottenham (H), Leicester (H), Manchester City (B), Southampton (H), Everton (B)

Aston Villa

Selv om ingen ønsket seg en tre måneder lang fotballpause kan den ha kommet på perfekt tidspunkt for Aston Villa. Før pausen hadde de fire strake tap, nå har de fått blanke ark og fargestifter til. Med to poeng opp til trygg grunn og én kamp mindre spilt har de så absolutt mulighet til å overleve. På grunn av dobbelrunden nå denne uka kommer jeg sannsynligvis til å ha to eller tre Aston Villa-spillere i troppen min. Numero Uno er selvsagt Jack Grealish. Han kan bli gull verdt nå i innspurten, som nøkkelspilleren i et lag som har alt å spille for. Tom Heaton og Wesley er fortsatt ute med skade. Det gjør at både Pepe Reina og Mbwana Samatta er aktuelle spillere til dobbelrunden. John McGinn er endelig tilbake fra skade og kommer sannsynligvis også til å spille en viktig rolle i innspurten. 

Øverst på ønskelista: Jack Grealish (Pris: 6.4)

Mulig joker: John McGinn (Eierandel: 3.1 %)

Kampprogram: Sheffield United og Chelsea (begge hjemme), Newcastle (B), Wolverhampton (H), Liverpool (B), Manchester United (H), Crystal Palace (H), Everton (B), Arsenal (H), West Ham (B)

Norwich

Det så lenge ut som Norwich var håpløst fortapt som tabelljumbo, men kanskje har den lange pausen blåst nytt liv i håpet om å få spille i Premier League neste sesong. Én ting er i hvert fall sikkert: Daniel Farke og co kommer ikke til å gi seg uten kamp. I mars så det ut til at Norwich var i ferd med å bygge opp både form og selvtillit. De starter med to overkommelige hjemmekamper mot Southampton og Everton, så hvis de klarer å smelle til i de to kampene kan det gi dem den flyten de sårt trenger. Norwich har slitt med å finne veien til målet denne sesongen, men Teemu Pukki kan være et interessant valg nå i sommer. Todd Cantwell fortsetter å være det beste alternativet blant de virkelig billige midtbanespillerne. Ellers er Timm Klose, Sam Byram og Onel Hernández meldt tilbake i normal trening igjen etter skadefravær av ulik lengde. Timm Klose har så langt ikke spilt ett eneste minutt denne sesongen, og det blir spennende å se om han kan bidra til å tette igjen bakover.

Øverst på ønskelista: Teemu Pukki (Pris: 6.5)

Mulig joker: Emiliano Buendía (Eierandel: 0.7 %)

Kampprogram: Southampton (H), Everton (H), Arsenal (B), Brighton (H), Watford (B), West Ham (H), Chelsea (B), Burnley (H), Manchester City (B)