Runde 7: Nøkkelspillere

Adrenalinet etter startskuddet på sesongen har gitt seg og Fantasy-hverdagen er her for fullt. Nå gjelder det å tenke stort og langt, og legge en skuddsikker slagplan for høsten. Det er kanskje lettere sagt enn gjort, men med attraktive kampprogram for spesielt Chelsea, Arsenal og Manchester City kan disse nøkkelspillerne til helgens runde gi deg en fantastisk Fantasy-runde:

Nicolas Otamendi

Den eneste midtstopperen i Manchester City som kan gå på to bein om dagen er først og fremst vennlig priset til 5.5, men kan på sine beste dager levere både poeng for å holde nullen i tillegg til offensive målpoeng. Etter hele femten poeng mot Watford forrige helg tyder mye på at argentineren har det ganske så bra om dagen. Everton sliter voldsomt med å score mål, og kun Sheffield United, Newcastle og Wolves har færre skudd på mål enn Everton så langt denne sesongen. 

Kevin De Bruyne

Det er kanskje feigt og banalt å velge midtbanespilleren med flest poeng hittil som nøkkelspiller, men herrefred så krise det egentlig er å ikke ha Kevin De Bruyne på laget. To mål og syv målgivende på fem kamper fra start så langt sier alt om hvor gøy det kan bli utover sesongen, og Everton sliter ikke bare offensivt – de har også sluppet inn over 2 mål i snitt på sine siste fire kamper. I en runde hvor kapteinsalternativene er mange, er Kevin De Bruyne definitivt blant de beste og vår største anbefaling som rundens kaptein denne helgen. 

Tammy Abraham

Etter at utallige spisser ikke har levd opp til forventningene med å ha nummer ni på ryggen i Chelsea, har Tammy Abraham vært en lysende sensasjon. Tross en stram innpakning av Van Dijk og Liverpool forrige runde, hadde Abraham flest skudd i den kampen og med sine syv mål på sine siste fire kamper er det ingen grunn til å tvile på avslutningsferdighetene hans. Chelsea har fortsatt ikke vunnet hjemme denne sesongen, så når Brighton kommer på besøk vil både sjansene og mest sannsynlig målene komme for Abraham og Chelsea. 

Rundens formspiller: Roberto Firmino

Apropos blendende spisser med nummer ni på ryggen – Roberto Firmino ser bedre ut enn noen gang. I den grad alt handler om Salah og Mané i diskusjonen om offensive Liverpool-spillere, har Firmino virkelig meldt seg på med to mål og tre målgivende på sine siste tre kamper. Kun Agüero har flere skudd totalt enn brasilianeren hittil, og når prislappen ligger på 9.6 millioner er det ingen tvil om at Firmino er megaverdi i Fantasy når han er i så god form som han er nå.

Rundens beste kamp på papiret: Heung-Min Son

Tottenhams store lyspunkt etter pinlig cupexit er sørkoreaneren som alltid smiler og som så og si alltid leverer målpoeng. Med 8,6 poeng i snitt på de siste tre kampene tar Son med seg en strålende poengform og en god porsjon selvtillit ut på banen for å møte Southampton, som også gjør han til et veldig spennende kapteinsvalg denne runden. Med en eierandel på 9.0% kan Son være din redningsmann i helga hvis du må hente inn litt poeng på de foran deg i venneligaene dine. 

Minas kaptein: Kevin De Bruyne

Ole Martins kaptein: Kevin De Bruyne