Runde 4: Nøkkelspillere

Med sesongens første landslagspause skrapende på døra, er det litt ekstra viktig å ta med seg en god poengsum ut av helgens Fantasy-runde. Heldigvis har Manchester City en hjemmekamp å sikle av, Chelsea får besøk av et nyopprykket lag og derbyet mellom Arsenal og Tottenham blir alltid moro. Her er de fem nøkkelspillerne vi mener er de viktigste å ha på laget denne runden:

Aymeric Laporte

Å møte Manchester City er ille nok i seg selv, men hvordan Pep Guardiolas mannskap erobrer motstanderne sine hjemme på Etihad er et fascinerende skue. Brighton vil få mer enn nok med å forsvare seg, og den overlegne ballbesittelsen City alltid oppnår gjør at forsvarsrekka nærmest blir arbeidsledig. Ingen lag har sluppet til færre avslutninger enn Manchester City så langt denne sesongen, og med en strålende pasningsfot og naturlig siktepunkt på dødball er Aymeric Laporte den beste forsvarsspilleren å ha i elleveren din denne helgen.

Raheem Sterling

MIDTBANEKONGEN: Fem mål på tre kamper. Blir det ny målfeiring på lørdag? Vi tror det! (Foto: Scanpix)

Som sagt, Brighton på hjemmebane. Det er godt nok argument i seg selv, men for å konstatere det åpenbare: Samtlige av hans 12 avslutninger denne sesongen er innenfor 16-meteren. Sterling er den spilleren i Premier League med flest avslutninger og flest ballberøringer i motstanderens boks. Alt ligger dermed til rette for at Raheem Sterling blir denne rundens store poengkonge, og da er du ikke bare nødt til å ha Sterling på laget ditt – Raheem Sterling er også det beste kapteinsvalget denne helgen.

Sébastien Haller

LONDON CALLING: Sébastien Haller er endelig i gang for West Ham, og det kan komme mer allerede denne helga. (Foto: Scanpix)

Det skal godt gjøres å bryte den lyseblå treenighet fra Manchester City den kommende runden, men det franske fyrtårnet i West Ham fortjener virkelig litt spalteplass før helgen. I forrige runde hadde Haller flest skudd på mål av samtlige spillere, og alle hans skudd var innenfor boksen. Og som glasuren på kaka; Ingen lag har sluppet til flere skudd på mål enn Norwich denne sesongen. Det er bare å finne seg en asjett og forsyne seg med et deilig kakestykke á la Sébastien Haller, for på London Stadium er bordet dekket for et skikkelig målkalas denne helgen.

Beste formspiller: Mason Mount

GULLGUTTEN: Mason Mount er den nye yndlingen på Stamford Bridge, og er i kanonform. (Foto: Scanpix)

Det er ingen tvil om at Mason Mount blomstrer under Frank Lampards ledelse. Chelseas nye gullgutt har hatt en strålende start på sesongen, med scoring i to strake kamper. Unggutten har så langt like mange avslutninger og avslutninger på mål som selveste Raheem Sterling. Det er ingen grunn til å tro at han skal roe ned hjemme på Stamford Bridge når Sheffield United kommer på besøk. Han har fått et lite kakk i bakleggen, men vi tror han er klar til kamp igjen denne helga. 

Beste kamp på papiret: Sergio Agüero

RETURN OF THE KING: Agüero elsker Etihad, og er klar for ny målfest mot Brighton. (Foto: Scanpix)

Gabriel Jesus er ute med skade, og det betyr at vi for en gangs skyld er trygge på at Agüero kommer til å starte denne helgen. Argentineren var tilbake i godt gammelt slag mot Bournemouth forrige helg, og med to scoringer var han en av rundens store poengkonger. Agüero trives utrolig godt hjemme på Etihad, og forrige sesong ble det 15 mål på 16 hjemmekamper. Når vi legger til at han så langt har tre mål på tre kamper mot Brighton, er han den som i teorien har den aller fineste kampen denne runden. 

Minas kaptein: Raheem Sterling

Ole Martins kaptein: Kevin De Bruyne

Lykke til alle sammen, vi ønsker dere gull og grønne piler!