Rundens utvalgte, runde 26

Det er bare å komme seg opp på hesten igjen etter en småcrazy midtukerunde – med flere godbiter i helgepåsan fra verdens deiligste liga (og dummeste fantasispill). 

Fra fredagens pressekonferanser er det størst oppmerksomhet rundt den nye stjernespissen på Emirates, Pierre-Emerick Aubameyang (10.5). Den gabonske (?) spissen har vært småsyk, men allerede rukket å trene med sine nye lagkamerater. Spørsmålet er om Aubameyang går rett inn i startelleveren, noe vi tror er lite sannsynlig pga sykdom. Det samme spørsmålet gjelder også nyervervelsen hos byrivalen Tottenham, Lucas Moura (8.0), og vi er enda mer sikre på at Pochettino ikke hiver brasilianeren rett inn i søndagens storkamp mot Liverpool.

Det er flere som sliter med litt av hvert i London, Alvaro Morata (10.4) og Andreas Christensen (5.5) er begge ute med skade til mandagens lokaloppgjør mot Watford, men Willian (6.8) regnes å komme tilbake fra start – i motsetning til Olivier Giroud (8.2) som ble hentet på Deadline Day og mangler det lille ekstra for å være i kampform. Ligaens nye sutrekopp, Riyad Mahrez (8.7) har ikke trent de to siste dagene og ikke er spesielt gira på å spille mer for Leicester. Mahrez har ingen fagforening bak seg, så her er det bare å be om unnskyldning så fort som mulig Riyad, så du kan fortsette storspillet og poengfangsten i siste halvdel av sesongen.

Så håper vi jo alle at vår nye kjæledegge Alexander Sørloth (5.5) får sin Premier League-debut mot Newcastle på søndag. Det er fryktelig stas med en ny nordmann i Premier League, men ikke så stas at du bør sette inn Sørloth på Fantasy-laget ditt.

Derfor er Sørloth – overraskende nok for mange – ikke en del av rundens utvalgte, som ser slik ut: 

De Gea får selvfølgelig plassen bakerst, Huddersfield er jo nærmest nede i Championship allerede. Daniels får tillit etter sjokk-smultringen mot Chelsea sist, og får selskap av Dunk som møter et West Ham-lag uten angripere og Maguire som har levert tre clean sheets på sine siste fire – og ærlig talt, Swansea er ikke Barcelona bare fordi de scorer tre mot Arsenal.

Januarvinduets største snakkis skal gå fremst i køen ut på banen denne helgen, for denne rundens kaptein er Alexis Sanchez som skal ta sine nye supportere med storm i sin første hjemmekamp på Old Trafford. Vi tror også at Walcott blir en vond orkan for sine gamle supportere på Emirates, men lille Theo får hard kamp med å skinne mer enn Özil som har signert ny kontrakt, og skal ha visning i det nye dukkehuset sitt og vise frem sine nye lekekamerater. De Bruyne er helt umenneskelig god og er mannen som finner de bittesmå åpningene i Burnley-forsvaret, mens formspilleren Martial vil terrorisere Huddersfield sammen med Sanchez og kan fint levere tosifret enda en runde.

På topp skal Wilson ha små problemer med å pynte på sin pene statistikk med fire mål og to assists på sine siste seks hjemme mot Stoke, og den nye favoritten blant billigspissene får selskap av den udiskutable Agüero. Argentineren har scoret seks mål på sine siste fire møter mot Burnley, og med Tarkowski ute, skal det mer til enn litt ginger magic fra Sean Dyche sine menn for å stoppe Fantasy-kongen i Manchester City.

Husk deadline lørdag kl. 12.30, og måtte det bli gull og grønne piler for dere alle sammen!