«Husker du?» De norske Liverpool-spillerne.

LIVERPOOL: John Arne Riise, Frode Kippe, Vegard Heggem, Stig Inge Bjørnebye, Øyvind Leonhardsen og Bjørn Tore Kvarme. Hvem av de norske Liverpool-profilene huskes best i Liverpool? Og hvem mener de lokale scouserne var virkelige profiler og hvem husker de ikke engang at har spilt for klubben?

Svaret finner du i den nye lavsatsningen «Husker du?», her på denne bloggen. Først ut var Vegard Heggem, som var registrert som Liverpool-spiller fra 1998 til 2003.

OBS: For å avsløre eventuelle juksepaver og overivrige LFC-entusiaster, ble en TV 2-profil lagt inn som luring blant bildene av tidligere Liverpool-spillere med norsk pass. Surely ville ingen scousere huske denne herremannen som Liverpool-spiller?

EPISODE 3 (BJØRN TORE KVARME):

1284

EPISODE 2 (FRODE KIPPE):

[sumo progid=”444669″]

EPISODE 1 (VEGARD HEGGEM):

[sumo progid=”443314″]

TEASEREN:

Det blir vel feil å si at denne teaseren gikk sin seiersgang rundt på de forskjellige nettsamfunnene. Men her er den uansett, «Husker du?»-teaseren, dessverre uten soundtrack, ettersom det viste seg vanskelig å oppdrive Talking Heads-låta «This Must Be the Place (Naive Melody)» uten å irritere store plateselskap. Jeg anbefaler allikevel å youtube den i bakgrunnen, mens teaseren snurres, for å få mest mulig autentisk opplevelse.

[sumo progid=”443313″]

Mer «Husker du?» og generelt synseri adressert fra UK:

www.twitter.com/OMStorberget