Mathilde, du har så rett!

Det er ALT for stille fra oss i år! Jeg skal herved gjøre et helhjerta forsøk på å skjerpe oss!!

Det er helt vanvittig så fort vårens auditionrunder har gått. Jeg begynner med et mimrebilde av John, i slutten i januar da vi skulle ta pressebilder. Vi hadde så mye klær med oss at det ble litt for tungt for den lille mannen 🙂

I dag er han betraktelig mye blidere, og har betraktelig mye lengre hår, og  det må klippes litt brennevinskvikt!

Nå gleder vi oss SÅNN til våre fantastiske talenter skal opptre live, og til at dere skal velge hvem som får være med i finalen 27. mai! Første semifinale er BEINHARD, GOD FORNØYELSE og håper vi ses på fredag!!!

Smask og klem fra John og Marthe

SNART I GANG!

Eller det vil si, vi har vært i gang leeenge, men endelig får vi dele de herlige talentene med dere!

28. januar braka det løs med audition i OSLO, og derfra kan vi love dere gåsehudfremkallende pianospilling, unik rap, brennende sykler, band som kan være Norges neste store favorittgruppe, en mann som skal lese tankene til Alex Rosen (oioi) og MYE MYE MER!

Og når man skal være med på den festen Norske talenter er, må man pynte seg litt…

24.1 kl 11.03 mottok jeg følgende bilde og mld fra JOhn

“Hvordan skal dette gå?”

Han var hos frisøren, og dit pleier jeg å være med han, sånn for sosial skyld, og for å passe litt på. Grunnen til at jeg ikke var med, var at jeg var hos en annen frisør…

Svar sms: “ikke vet jeg…)

forts John..

Jah, sånn foregikk det. MEn jeg synes vi ble fine:

eh, nei, ikke det..

SÅNN:

Vi håper dere vil være med oss i hele vår og feire alle de VIDUNDERLIGE talentene Norge har å by på!

GOD klem fra John og Marthe

Kjære venner!

Tenk at vi har kommet til finalen! Det er utrolig spennende, morsomt og trist på en gang!

Og som det ikke skulle være nok, John har fått baby, og glimrer med sitt ammetåke-fravær i stedet for å ta festlige bilder i Folketeateret sammen med meg!

Når det er sagt, vi har hatt en helt fantastisk vinter og vår! Det er herved bevist at det ikke finnes noen grenser for hva det norske folk gjør for å lage strålende underholdning, og ikke minst, det finnes ingen grenser for hvor mange folk vi kan bli glad i!

Fredag kan dere kose dere med nok en verdenspremiere fra Elisabeth. Sangen Butterfly er skrevet ekslusivt til finalen, og er minst like rå som “warrior”. Ludvik stiller med ny hårsveis for anledningen og danser råere enn noen sinne. Alexx Alexxander får til det vi to har prøvd i hele vårt liv, og ALDRI fått til, nemlig Å FLY!! Trude synger en helt fantastisk nydelig sang, running away, og jeg (MArthe) er glad jeg ikke skal intervjue henne rett etter opptredenen, for det kommer til å bli tårer!! Dessuten er mannen med pannbåndet, den fantastiske Knut Yrvin, tilbake med et kostyme som kommer til å gå inn i historiebøkene (på en eller annen måte :D). Arnfinn beviser igjen at han har minst 3 ganger så mange ledd i kroppen som oss andre. Erik og Kalle er litt uenige om imaget (Kalle synes Erik er litt pinglete), men stiller med et FORRYKENDE show. Kristian er klar for å bevise IGJEN, at han ER Norges nye stjerne på raphimmelen. Og med nydelig personlig tekst og barnekor i bakgrunnen, tipper vi det blir flere tårer i øyekroken!! De fantastiske Floorknights har fått æren av å avslutte hele festen. Men sine humoristiske karakterer og ikke minst, helt drit (unnskyld språket) råe dans!!! Kort oppsummert: DET BLIR TIDENES FINALE!!!

TUSEN, TUSEN takk til alle som har vært med på å gjøre Norske Talenter til (å være øyne) VERDENS BESTE OG MEST UNDERHOLDENDE program, og TUSEN, TUSEN takk til alle dere som har fulgt med!

Verdens største klem fra John og Marthe

Ps: mimring følger!

Vi feira første auditiontur med smågodt. Mmmm

Og så reiste vi på tur til London, for å se Britains got talent. Men John synes at London er litt skummelt…

Midt oppi det hele, bestemte John seg for å fri til kjæresten (det kom nok ikke helt ut av det blå) og ringen, DEN måtte være fin! Derfor fikk vi hjelp av den mest stilfulle personen i verden, Marthes fantastiske venninne, Camilla <3 (Som hos John går under navnet “dyre Camilla…”

Før HVER ENESTE semifinale har vi fått strålende hjelp av stylist Robin. Og vi har prøvd kjoler og dresser, matcha og skifta. Marthe har posa og John har tulla… 🙂

En annen ting vi har gjort hver eneste uke, er å voice (legge på stemmer) på programmene. Det har vi gjort hos Jaswinder på Krypton, og dit har vi tatt drosje (som John har betalt, og han MÅ huske å lage regning til Monster, slik at han får igjen pengene!!!)

Før første semifinale, fant produsent Andreas ut at Marthe ser veldig BLEIK ut. Det ble dermed avgjort at jeg skulle ta spraytan. MEN ER DERE KLAR OVER HVOR KLISSETE DET ER OG HVOR MYE DET KLØR!!!!!!????!?!?!

En ting som er MYE hyggeligere er spraytan er dette: Tar du den skumle lille heisen i Folketeateret opp til 11 etasje, kommer du til MIN SOLEKLARE DRØMMELEILIGHET OVER ALT I HELE VERDEN!!! Ja, den trenger en liten opppussing, men som Mia sier (Gundersen) for et potensiAAAALEE!!!!!

Og hvis noen skulle være i tvil: JOhn er verdens beste partner i heeeeele verden! Hver dag er en fest når man jobber med ham (bortsett fra de dagene jeg har kort lunte og han er syyyyyykt irriterende!!!!:)) Her fra øving på Folketeateret, dvs øving OG POSING!

smaaaaask og klem igjen!!!

Den aller siste semifinalen!!!!

HVEM GÅR VIDERE I DEN ALLER SISTE RUNDEN? DET ER DU SOM BESTEMMER!

Heisann alle sammen. Da er det allerde blitt torsdag igjen og jeg og Marthe trasker rundt på Folketeateret(som nesten er blitt vårt andre hjem..) og møter fredagens semifinalister. Vi kan vel avsløre såpass at denne gangen blir det SKIKKELIG tøff konkurranse. Jeg og Marthe hadde en diskusjon på hvem vi ville valgt å sende videre og fikk skikkelig problemer da vi skjønte at det er BARE TO SOM GÅR VIDERE- for et vanskelig valg dere har der ute!!

Blant annet kan dere se Strutsejentene. Kanskje Michael Jackson-struten dukker opp??

Marthe har jo som kjent dyretekket og ble fort venner med en HipHop-struts (de er skikkelig GROOVEY altså!)

Malin og Hege har også stæsja seg opp for sin fremføring i Poledancing! Fy flate, det er noen skikkelig sterke jenter! Vi fikk lyst til å prøve å henge i stolpene vi også, men kom fort på at tyngdekraften til John er nok hakket sterkere hos ham, enn for de…..

(her tar Malin og Hege en pust i bakken, før det er på`n igjen)

Det er også umulig å ikke røre på “dæinsefoten” når Tabanka Crew setter i gang! Denne gangen er det skikkelige sommerrytmer og masse farger og ikke minst….UTROLIG STILIG DANS!

Apropos, “dæins”, så kommer det til å bli et forrykende show fra Thea! Hun klinker til med “Proud Mary” og starter hele festen!

(lurer på hvor hun fikk tak i alle de stilige, hvite draktene?..)

….visste dere at en struts koster 5000 kr?

Trude har selvfølgelig også vært i ilden, og hvordan synes hun egentlig de første prøvene gikk? Svaret får dere her…

Flere fakta, og ikke minst; flere morsomme fremføringer får dere se på fredag kl.19.30 på Tv2.

Send inn spørsmål til dommerne våre… kanskje DITT spørsmål blir brukt?

Stor klem fra John og Marthe

Den 3.e semifinalen!

Den 3.e semifinalen er snart i gang. I kveld kl. 19.30 braker det skikkelig løs med motorsag, motorsykkel og BLOKKFLØYTER!

Vi har hatt prøver i hele går og deltagerne har øvd som helter for at showet i kveld kl.19.30 skal bli helt uovertruffen! Marhe og jeg leser tekst, prater med deltagerne og tuller rundt(en dag uten litt tull er vel ikke egentlig en dag?)

MEn blant tull og tøys rekker vi jo selvsagt å se på talentene og her er en liten og ordknapp, men likefullt en sjarmør. (Marthe jobber iherdig med å få Magnus til å gi henne en klem, men det er nok andre ting som opptar Magnus mer- Diabolo kanskje?)

Kristian sjekker lyden til kveldens opptreden! Det er en skikkelig kul rap! (Lights, camera, action-GO!) Hakket tøffere enn den rappen jeg skal prøve meg på for å si det sånn!

Men i alle fall så er det DU som bestemmer hvem som skal stikke av med finaleplass i kveld også! Det er bare to av disse fantastiske ti som går videre og som Marthe så fint illustrerer her, så må dere plukke opp telefonen og stemme på deres favoritt!

(og fortsatt skjer det lite på baby-fronten, så foreløpig blir vi 2 programledere i kveld kl.19.30!)

Klem john og Marthe!

John har en hemmelighet…

Klokka er 1054, det er torsdag, vi sitter på balkongen i Folketeateret …

Hei,hei..sier han….

Det betyr bare en ting: det er klart for Norske Talenter og vårens andre semifinale!!

Men hvorfor ser du så lur ut John?

Det sa jeg jo i stad da vi var på kontoret…

La oss ta ein liten titt da vel……

Så sånn er det..Kryss fingra for at vannet ikke går, for da går John.

Og nå danser Ludvig som Michael Jackson på scenen. Følg med i morgen kl. 19.30- for DA blir det FEST!

Klem john og Marthe

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.