Skal vi danse-Linni på besøk

Vi hadde besøk på Tigerstaden-kontoret i går. Linni Meister kom innom med et kamerateam fra “Skal vi danse” som dokumenterer livet hennes – også utenfor dansetrening og andre forberedelser.

 

I TV 2-resepsjoen traff Linni en ihuga fan: Davy Wathne.

Liten sjarmør

Carina og Mari fra “Tigerstaden” har truffet en kjekkas. Kjekke Helmer er Therese Haugsnes vesle pomeranian. @theresehaugsnes #tigerstadentv

via Instagram http://instagr.am/p/OynXdYxg7L/

Verdens lengste og kjipeste stillhet

Dette er det mange år siden jeg gjorde.

Det var under et intervju med Keanu Reeves i London stjernen valgte å ta en 23 sekunder lang pause fra jeg hadde stilt spørsmålet, til han begynte å svare.

Se klippet fra “Absolutt underholdning” 2006 i videovinduet under.

1286

Nå er Linni Meister snart tilbake!

I midten av januar er vi igang igjen, med nye epsioder av både “Petter elsker Mari” og “Linni” på TV 2 Bliss. Nå er de første bildene fra den nye sesongen av Linni Meisters reality-serie klar.
Se det morsomme klippet i videovindet under.
1286

“Linni” har sesongpremiere på TV 2 Bliss søndag 15. januar på TV 2 Bliss kl. 20.00

TV 2 AS

Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen

Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor www.kopinor.no eller Norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.