Nytt mesterskap – og ny tropp!

Da er troppen som skal til EM i Serbia offentliggjort. Mange er lettet, overrasket og lykkelige, mens andre er skuffet. Sånn vil det alltid være. Det er alltid mange som mener mye om hvem som burde vært med og ikke.

Det er gøy med et par nye fjes i Maja Jakobsen og Linn Gossé, samtidig som det er godt og se at jenter som Stine Oftedal, og ikke minst Anja Edin er med igjen.Veldig fortjent. Det er gøy med spillere som har det lille ekstra og som ikke er så ”typisk norske”.. Hvis jeg kan kalle det det. Litt uortodokse! Det har hvert fall jeg sansen for, uten at det er noe negativt ment. Typisk norsk er bra det og.

Første mesterskap etter OL er vel kanskje det som er minst ”spennende” av alle mesterskap, men det er vel ingen ting som topper et OL – spesielt når det blir GULL. Likevel blir det gøy for jentene som skal med! Selv om det er flere som har meldt forfall, har de norske jentene gode tradisjoner og ikke minst erfaring når det kommer til mesterskap. Det er en god miks av rutinerte og unge i troppen og det vil de nok dra nytte av. Flere nasjoner er inne i et generasjonsskifte nå og det er normalt etter et OL, derfor tror jeg at dette blir et mesterskap hvor man får se en del nye spillere og det er jo alltid spennende. Norge har også begynt i det små og få inn en del unge spillere. Det er bare og glede seg til årene som kommer for her til lands kryr det av talenter.

Personlig syns jeg det er litt tidlig å begynne og spekulerer i medaljer eller ikke. Dette er et lag som ikke har hatt noen treninger sammen enda, og derfor blir det lettere å kunne danne seg et bilde av det når man får sett de i noen kamper først! Men som sagt tidligere er Norge et mesterskapslang og har vel det man kan kalle erfaring. At det blir spennende kan jeg garantere.

Jeg er selvfølgelig grønn av misunnelse, men ønsker de norske jentene masse lykke til!:):)

 

Nora