Norge vs. Danmark i kveld!

 

Denne helgen begynte oppkjøringen til EM som skal spilles i desember i Serbia for Norges håndballjenter. Det hele ble kastet i gang i går i en firenasjoners turnering kalt Golden League. Russland, Frankrike, Danmark og Norge er de som deltar.

I går spilte Norge uavgjort mot Russland. Prestasjonen sett under ett var noe svingende, men det er ikke så rart i og med flere av gulljentene fra London ikke er med. Dermed er det noen nye fjes med i troppen og det er alltid kjekt å se!

I går endte det uavgjort mot Russland og jeg vil si at det var en relativt grei prestasjon.  I turneringer som dette er den norske landslagsledelsen flinke til å bytte spillere og lar alle få en sjanse til å vise seg frem.

Fra klokken 17. Dag kan du se de norske håndballjentene spille mot Danmark. Kampene mot Danmark er alltid morsomme og jentene er nok ekstra tente i dag. Riktignok er det kun en treningskamp, men det ligger nok litt prestisje i bakhodet for det. Det er sånn det skal være! Danmark spilte godt i går og slo stornasjonen Frankrike. Det begynner å bli mye nytt hos Danmark også, og det er tydelig at det generasjonsskifte som de begynte med for et par år siden begynner å ta form. Men i kveld håper jeg at de norske jentene biter tenna sammen og knuser de danske piger. Underholdene blir det uansett.

Lykke til