Champions League kvalifisering for Haslum!

Fjorårets seriemester, Haslum, får en tøff start på årets sesong! De starter nemlig med kvalifisering til Champions League denne helgen. Det er fire lag som er med i helgens kvalifisering, men kun det som blir nummer 1 som går videre til gruppespillet i Champions League. Bortsett fra Haslum er det HC Metalurg fra Makedonia, HC Dinamo Poltova fra Ukraina og Alpla HC Hard fra Østerriket som er med i puljen.

Haslum var tett på å kvalifisere seg i fjor, men røyk ut på veldig små marginer er igjen klare for å gi et nytt forsøkt for avansement! Det skal bli spennende å se hvorvidt de har klart å fylle rommet etter Erlend Mamelund, som nå skal spille for det franske topplaget Montpellier. Mamelund var en veldig viktig brikke i Haslum, så det blir heller ingen enkel oppgave.

Allerede nå til helgen får de virkelig noe å bryne seg på! Haslum har fordel av å arrangere på hjemmebane og har flyttet ut fra Nadderudhallen, som de primært spiller i, til Rykkinhallen og håper på å spille for fulle tribuner. Likevel er det HC Metalurg fra Makedonia som er klare favoritter i kvalifiseringsgruppa.

Som sagt så er det fire lag i pulja og derfor starter det med semifinaler på lørdag, for så å spille finale søndag. Det spilles også kamp om tredje og fjerde plassen søndag. Går det som forventet får vi en reprise fra i fjor, nemlig finale mellom Haslum og HC Metalurg. Sist trakk HC Metalurg det lengste strået, men vi får krysse fingerene for håndballgutta fra Bærum og håpe at de klarer det denne gangen! Lykke til:-)

 

Kampene spilles slik:

 

Semifinale 1: Lørdag 8.september kl. 1400: Alpha HC Hard – Metalurg

Semifinale 2: Lørdag 8.september kl. 1630: Haslum HK – Dinamo Poltava

Kamp om 3.plass: Søndag 9.september kl. 1400: Taperne fra lørdagens kamper

Kamp om 1.plass: Søndag 9.september kl. 1630: Vinnerne fra lørdagens kamper