Paralympics = Inspirerende!

I disse dager arrangeres Paralympics i London. De paralympiske leker er de offisielle olympiske leker for utøvere med fysisk funksjonshemning. Paralympiske leker forveksles av og til med Special Olympics, men denne er for utøvere som er utviklingshemmede. Norge stiller med 22 deltakere og de norske utøverne som er tatt ut skal ha dokumentert plassmuligheter blant de 8 beste i den grenen de konkurrerer i. Den norske troppen har allerede markert seg med foreløpig to gull og to sølv.

Fantastiske prestasjoner, som det 22 år gamle svømmetalentet Sarah Louise Rung og bordtennisesset Tommy Urhaug har levert!:) Gratulerer så mye!

Paralympics er utrolig inspirerende å følge med på. Det er ingen tvil om at dette første klasses toppidrettsutøvere! Dette er mennesker som vet hva motgang, smerte og viljestyrke er. De har min respekt – det skal være sikkert! Måten de står frem på og idrettsgleden de viser er rett og slett stort. For de som ikke har sett noe av De Paralympiske lekene enda så anbefaler jeg å ta en titt!:) Det blir spennende å følge med videre og jeg krysser fingene for den norske troppen. Heia Norge!

 

Nora