Livet uten håndball…

 

 

 

Ja, du leste riktig. Nå for tiden eller det siste året generelt har det vært lite håndball på meg, og akkurat nå er det nærmeste jeg kommer å sitte å se på. Jeg har, som flere kanskje har fått med seg, vært skadet en god stund nå..Snart 14 måneder for å være mer spesifikk. Nå er det 3 uker siden jeg opererte det venstre kneet for tredje gang og det høyre kneet regner jeg med å operer en gang i august. Så det blir i alt 6 inngrep, 3 i hvert kne. Dermed ryker mye av kommende sesong og, med mindre det skulle skje et mirakel. Og vel..i mitt tilfellet er ikke sannsynligheten for det stor. Men det er lov å håpe. Uten at det skal bli altfor personlig(noe jeg ikke ønsker), så kan jeg bekrefte at alt som skjer denne sommeren med OL i London er rett og slett tungt. Det har vært et mål og en drøm jeg har hatt lenge.

Når jeg kan spille håndball igjen er det heller ingen som vet. Det eneste som er sikkert er at jeg kommer til å satse maksimalt for å komme tilbake både i Larvik og på landslaget og det skal jeg klare. Tanken om OL i Rio 2016 surrer allerede oppe i hodet og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å ses i mange år fremover. Så nå er det opptrening som gjelder for min del.

Utover det ønsker jeg håndballjentene som skal til OL i London god tur og masse lykke til! Jeg tror som mange andre at Norge kommer til å ta gull;-) 

 

Nora