Snart klart for Tour De France!

På lørdag starter årets Tour de France og det er noe de fleste sportsinteresserte gleder seg til. Touren er blitt en tradisjon for mange og det er jo selvfølgelig ekstra gøy med de norske syklistene som gjør det så bra! I år er dessverre ikke Thor Hushovd med, som har i mange år vært Norges store profil, men spennende blir det uansett. Edvald Boasson Hagen er nybakt Norges mester i tempo og er allerede et stort navn inne sykkelverden. Forventningene er store, men jeg tror Boasson Hagen lever opp til de og kommer hjem med hvert fall en etappeseier om ikke merJ

Personlig er jeg ikke den som sitter klistret foran skjermen under alle etappene, men jeg liker veldig godt å følge med. Jeg har til og med vært og sett en etappe for et par år siden i Alpene og det var virkelig en opplevelse. Riktig nok syklet deltakerne fort forbi, men det var underholdning og show hele dagen. Anbefales!

Da gjenstår det bare å ønske alle norske deltakerne lykke til og  krysse alt vi har for at det skal gå bra! Jeg gleder meg i alle fall!

 

Nora