Fra det øyblikket jeg våkner: “Skal vi danse”-livet på en lørdag

LØRDAG… Direktesending begynner 19:30, men vi er i studio fra 11-tiden.. Myyyyyye som skjer, mye som skal ordnes: parkettprøver med liveband, sminke, hår, kostyme, generallprøve.. Fult kjør!

En av lørdager tidligere i sesongen ble jeg filmet fra det øyeblikket jeg våknet til generall prøve var igang. I disse tre videoklipp kan dere få et innblikk på hva som er en vanlig lørdag for oss 🙂 Videoene er fra et program hvor både Rachel, Inger Lise, Anders og Rune var fortsatt med…

Dagen idag er enda mer hektisk enn det pleier. Det er en solo dans og en gruppedans, to koreografier, dobbelt så mye prøver, dobbelt med kostymer.  Vi gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeder oss!!! For meg og Noman blir det først en romantisk vals “under the bridges of Paris”, og så en gruppedans med tre av verdens beste gutter!!!! Noman, Lars og Atle! 🙂 🙂 🙂   We are gonna rock!!!

Det kan hende det kommer til å ta litt tid før video klippene blir lastet ned, så vær tålmodig!

[local /files/2011/10/nadya_del1.mov nolink]

[local /files/2011/10/nadya_del2.mov nolink]

[local /files/2011/10/nadya_del3.mov nolink]

Danseklem fra Nadya