Forelsket…

Ny uke, nye muligheter.. Og for ei uke 🙂 Engelsk vals og gruppedans. Og for et team vi har fått!!! Kunne ikke blitt bedre. Alle tre parene er så gira! Alle er så glade! Og jeg tror alle tre parene kommer til å rocke på lørdag som bare det!

Å trene på to danser er veldig krevende. Bytte fokus, teknikk, bevegelsesmønster fra en latindans til en standarddans på hver trening. Fra en rask og rytmisk en, til en rolig og “svevende” en. Men jeg synes Noman er kjempeflink 🙂

For en låt vi har fått i vals… Jeg blir mer og mer forelsket, jo mer vi danser og hører på den. Forelsket i låta, forelsket i dansen, forelsket i livet… Forelsket i babyen som jeg fikk se på ultralydbildet for noen uker siden.. Forelsket i pappaen til babyen, som måtte, stakkars, høre på den låta hele natten til søndag, mens jeg tenkte koreografi… Sangene fra 30-tallet har noe helt spesielt og magisk ved seg.. Jeg hører to takter og er oppslukt av romantikken og Paris. Det blir en “fransk” engelsk vals.

http://www.youtube.com/watch?v=QcYuvh64wh4

Og selv om vi ikke trener ute “under the bridges”, men inne i studio, føltes det i går like kaldt som ute ved gatelykt i Paris en vinterdag..Det er det som er så rart med Skal vi danse – det går tre årstider mens programmer er på. Vi begynte i sommer, tidlig i august, med korte kjoler, høye heler og 26 grader.. Plutselig ble det høst.. Litt kjølig, trærne byttet farge, vi tok på oss jakker… Og nå er det plutselig minus grader, og folk begynner å komme med Canada Goose jakker til trening… ELLER UGGS! PÅ TRENING 🙂

Valse-Uggs

Jeg, som pynter meg i mine kjoler på hver trening.. Hmm.. Uggs sto kanskje ikke helt i stil 🙂 Noman syntes denne kombinasjon var veldig, veldig komisk – konsentrerte strenge meg, Venti Uno-kjole og saueboots. Jeg er nok litt enig. 🙂 Men godt og varmt var det 🙂

Ugg og Venti Uno kjole

Lover, det blir dansesko imorgen 🙂

Natta

PS Tusen hjertelig takk for alle stemmene på lørdag!!! Det føles helt fantastisk! Tusen takk!