Once in a lifetime…

Så herlig det er å være endelig igang! Å kjenne på publikum juble, å trippe i spenning før vi går ut på gulvet, og å glede seg over en gjennomført dans som vi har øvd og øvd og øvd på…

Det viktigste av alt som jeg sa til Noman i går, under premieren, var at han skulle gå ut på parketten og nyyyyyte det! “Enjoy the moment!”

Ingen av årets par kommer noen gang til å oppleve premieren i Skal Vi Danse en gang til. Og jeg tror det er viktig å huske på det… Det var “once in a lifetime”-opplevelse og den måtte nytes. Det kommer flere sendinger, og de blir unike på sin vis de også, men ingen er som premiere og finalen.

Jeg sa til Noman: “Det som er lært er lært, det som er gjort er gjort, det som skjer det skjer! Gå ut og lag et tv-minne, et tv-øyblikk som folk vil huske! Vis DEG SELV! Hvis DIN cha cha. Din tolkning av cha cha. Ikke tenk på andre, de får danse det de kan. Tenk på det du har lært, på det du vil vise og bare gå ut på parketten og “show off”.

Det føltes nok litt nytt for Noman med dansekostymer, med sminke og hår. Jublende publikum, live band, masse blitzer og kameraer! Men vi koste oss ubeskrivilig mye 🙂

Foto: RB, Dmitry K. Valberg

Da jeg lagde denne koreografien, var jeg opptatt av at det blir Noman sin cha cha. Ikke en blanding av cha cha-trinn som alle andre ville gjort på akkurat på samme “riktige” måte, men en dans som vil vise litt av hvem Noman er. Hvordan han danser.

Jeg gleder meg til trening i kveld! Da blir det quickstep til Boogie Woogie Bonlge Boy av Andrews Sisters! Håper dere koste dere med vår tolkning av cha cha 🙂 Og kommer til å like vår tolkning av quickstep 🙂

Stor danseklem fra Nadya