Men nøttene mine får du aldri…

Hei alle sammen, i dag var jeg tilbake på trening etter min nesten-døden- opplevelse på onsdag. Nå må jeg jo legge til at jeg er ikke bare allergisk mot nøtter men også mot pollen, katt, epler, pærer, fersken, nektariner, fiken, melon og sikkert mange eksotiske frukter uten å vite det:) men jeg kan spise druer,  jordbær, mango og banan.
Men nå sitter jeg her og koser meg med hjemmelaget pizza i sofaen etter en hard økt med Nadya, vel og merke på dansegulvet!! 😉 idag er det eksakt to uker siden jeg begynte å trene og nå begynner koreografien å sitte, deilig følelse, men det som skremmer meg er at (hvis jeg går videre) så har jeg faktisk bare 4-5 dager til å lære meg en koreografi og det er jo skremmende nok!!!! Men på den andre siden har jo et titalls deltakere  klart det tidligere så jeg bør vel klare det jeg også:) hva tror dere? Kommer jeg til å rocke rumba-gulvet??

Lag en fin fredag og spis litt nøtter for meg, har hørt at det er godt 😉