Trodde jeg skulle bli kvælt…

Kjære venner.

I dag hadde jeg en ganske horribel opplevelse på dansetreningen. Etter at jeg og Nadya hadde finpusset på cha cha cha-bevegelsene gikk jeg ut for å ta en pause. Jeg drakk som vanlig masse vann, litt nøtter, rosiner og druer. Da jeg kom tilbake til danserommet, kjente jeg at kroppen plutselig ble varm som en trykkoker, ansiktet ble rødt som en tomat, hendene klødde og halsen begynte å snurpe seg sammen. Jeg fikk panikk og følte at jeg skulle bli kvælt. Jeg forstod med en gang hva som hadde skjedd. Jeg er jo allergisk mot både nøtter og en del frukt men det går ganske så greit så lenge nøttene er bakt inn i en kake, sjokolade eller brød. Men de siste dagene har jeg kastet i meg nøtter på trening siden det ikke har klødd i etterkant. Men nå sa kroppen stopp. No more peanuts for you son!!!

Jeg fortalte Nadya hva som hadde skjedd mens jeg løp mot do. Nå begynte hele rommet å gå rundt og før jeg klarte å samle seg sammen, vrengte magen seg mens jeg lå over doen. Lenge siden jeg har kastet opp så mye. Nå fikk jeg totalt panikk (hypokonder som jeg er, hehe). Tenk om halsen hovnet opp så mye at jeg ikke kunne puste mer. Jeg klødde meg nesten til blods der jeg stod og til og med ansiktet hovnet opp. Etter at magen var tom sjanglet jeg ut hvor Nadya stod og ventet. Hun var veldig bekymret. Takk og pris fikk jeg tak i en allergipille (zyrtec) som jeg skylte hurtig ned med vann. Men nå begynte kroppen å skjelve. Ganske skremmende, siden jeg ikke hadde kontroll.

Nå er jeg hjemme igjen og ligger i stua og drikker te og spiser salte kjeks. Mye bedre nå men hodet er tungt og kroppen er hoven etter all kløingen.

Nei nå skal jeg holde meg LANGT unna cashew og peanøtter så lenge jeg lever!!!

Ta vare på dere selv og lag en fin kveld.
Noman