Helger er herlige:)

Jeg simpelten eeelsker helger. Da får jeg gjort alt i mitt eget tempo, og da orker jeg en del mer. Både når det gjelder familien og meg selv:)

Fredagen spiste vi deilig stekt ørret med satat og potet

Og lørdagen ble det kylling som vanlig, men vi har faktisk klart å stoppe og spise kyllingvinger 🙂 Nå spiser vi kyllinglår i stedet. Det er alltid mannen min som lager helge maten hos oss (gode snille mannen min), og han fjerner kyllingskinnet før han legger lårene i marinade. Og det blir såååå godt når de blir  sprøstekte i ovnen. Tenker på hvor mye fett det er i skinnet 🙁 Og til de spiser vi fullkornspita.

Lørdagen spiste jeg også litt sjokolade. Fikk oppdraget av Janne og Elisabeth på Volvat. De ville se hvordan jeg taklet å spise litt. Jeg var faktisk ikke noe fristet i det hele tatt, men spiste lydig  :). Og jeg spiste det sakte, for å virkelig nyte smaken 🙂 Og det gikk veldig bra. Etter de bitene hadde jeg ikke lyst på mer. Og har ikke hatt noe lyst på sjokolade i dag heller. Suget etter sjokolade er faktisk borte. Deilig! Og jeg skal jo kunne spise godter, for dette er tross alt ikke slanking, men kostholds endring. Og da er det viktig at man skal kunne unne seg litt av og til. For så å kunne fortsette å spise fornuftig etter “utskeielsen”. Tenker på da jeg vokste opp. Da var det kun lørdagsgodt, og under middagen forsynte vi oss ikke flere ganger enn èn. Så jeg føler at det nå er tilbake til det “gamle”. Og det er ikke meg imot 🙂

I dag laget mannen min svinindrefilet. Som alltid er maten hans nydelig. Tror han burde vært kokk;) Her er ett bilde av dagens middag

I morgen er det mandag, tidlig opp og mye stress. Men nå har det heldigvis begynt å bli en vane hva og hvor mye jeg skal spise.  Og det å få til til å trimme 🙂 Når jeg er ute, er det i grunnen like greit å gå innom en dagligvare butikk å kjøpe Skyr eller Yt. Det metter og er myyyye bedre enn en pølse fra en pølsebod eller en hamburger. For det var gjerne det jeg gjorde før. Med dårlig samvittighet i etterkant. Det slipper jeg nå 🙂

Håper dere alle får en herlig uke. Og så håper jeg været holder seg bra så det blir lettere og lettere å komme seg ut 🙂