Deilig turvær i dag

I dag har det vært så deilig turvær, så jeg måtte ut å gå en tur med hundene:) Blåste mye, men så lenge solen varmer litt, er det deilig. T.o.m lille pusen min, Nusse, har prøvd seg litt ute i dag. Selv om yndlingsplassen hans er øverst i klatrestativet.

Og her er sykkelen min. Får ikke noen til å ta bilde av meg på den, så jeg setter inn ett bilde bare av den:)

 

Man trenger jo ikke en så “fancy” sykkel, men pga jeg fikk rabatt, den er stødigere enn en ergometer sykkel og sønnen min på 17 år øsnket seg en slik, ble det spinninsykkel. Og jeg er veldig fornøyd. Siden jeg ikke klarer å gå verken fort eller mye pga smerter i hoftene, er sykkelen helt topp. Så da kan jeg få kjørt meg litt på den, og gå koselige turer med hundene:) Sykkel inne er jo også veldig smart når det er mye is ute, for da slipper man knekte ben og skrubbsår;) Det eneste negative med sykkelen, er at jeg får gnagesår av setet. Så jeg tror nesten jeg må kjøpe ett overtrekk, så det blir litt mer som å sitte i godstolen;)))

Håper flere har en like deilig dag som meg:)