Lørdag er alltid en deilig dag

I dag har jeg spist en ganske vanlig lørdagsfrokost: 2 brødskiver med egg (må ha på kaviar) og makrell i tomat, og ett glass skummet melk. Avsluttet med en gulrot 🙂 Alle måltider skal starte med ett glass vann, og det ble det i dag også. Vann er ikke alltid så godt å drikke før frokost, man alt blir en vane 🙂

Og i kveld blir det kyllingvinger. Det har familien spist i maaaange år hver eneste lørdag, og det har jeg ikke klart å snu. Men nå spiser jeg det med fullkornspita, i stedet for pomme frites, og det gir en mye bedre metthetsfølelse. Så da spiser jeg en salat først, og så spiser jeg ca.10 kylllingviner, og ett pitabrød. Deilig 🙂

Nå må jeg snart få inn vanen med smoothi, for det er sikkert ikke så vanskelig å få til som jeg innbiller meg. Men i dag, som jeg sover lenge, blir det nok ikke noen særlig flere måltider enn de jeg har skrevet om over her, så da må det bli mellom måltid med Skyr. Og den er virkelig god, og ikke noe dyrere enn å kjøpe en pølse med brød i kiosken. Kanskje heller billigere, så da sparer jeg både kalorier og penger 🙂 Ikke dumt!