Nå er jeg i gang

I går var første innspillingsdag i studio. Kjempespennende og også kjempeskummelt:) Men det gikk faktisk veldig bra. Snille og beroligende TV2 ansatte gjorde dagen til en stor opplevelse. En opplevelse for livet:)

Og premiere festen var veldig koselig. Mange koselige folk i Mastiff. God mat og god stemning;)

Det som har vært vanskeligst for meg, her vært å slutte med sjokolade. Den første uken var haaard:( Jeg savnet den så ekstremt. Men etter den uken, har det faktisk gått veldig bra. Janne har jo sagt jeg kan spise litt hver lørdag, men jeg har i grunnen ikke hatt behov for det. Og da er det like greit å la vær. Har også gått bra å bare ta èn posjon til middag. For jeg må innrømme at jeg, slik som Silje, har hatt lett for å ta på i alle fall en ekstra posjon. Rare vaner man legger seg til, for jeg har jo vokst opp med at vi bare forsynte oss en gang, og godter bare på lørdager. Så nå er det å legge om til “gamledager” igjen;) Det har barna mine også godt av. Rene sunne  og grove produkter. Og masse grønnsaker og/eller salat. Så ingen av oss, heller ikke jeg, trenger å sulte:)

Rask gange sliter jeg med, for jeg har fått betennelse i hoften. Men i morgen skal jeg ut å kjøpe ergometer sykkel,så da skal jeg ta igjendet tapte:))