Hærlig start.

 

 

Da er første runde av Tippeligaen unnagjort og det kom vel bare en overraskelse. Men det skal nevnes at den var stor. At Sogndal skulle slå Odd 4-0 tror jeg ingen i dette kongeriket hadde noe særlig tro på.  I mine øyne var vel det den sikreste kampen denne helgen, men med Odd seier.

Et lag som Sogndal som var tippet på nedrykk av stort sett alle som har uttalt seg om fotball og et Odd lag som var Norges beste i fjor høst. Helt utrolig. Og sikkert helt utrolig artig for de som heier på og jobber med Sogndal.

Det var jo ikke bare resultatet som var bra, det var jo måten Sogndal skaffet seg det på. En aggressivitet som ga sjokkbølger langt utenfor Telemarks bataljonen. Stor bevegelse og mange gode løp i lengde retningen og inn foran mål. Nei nå angrer jeg på de ordene jeg sa i 1994 at en verdensmester spiller ikke på Fosshaugane….

 

Ellers så gikk vel runden som planlagt med seier til VIF, RBK, Molde og Tromsø. Dette er jo lagene som jeg håper skal være i toppen av tabellen når vi kommer til november.

At Viking spiller uavgjort mot Sandnes er helt ok, både for Sandnes Ulf og Viking.

Lillestrøm synes jeg var heldig at de fikk med seg poeng fra Hønefoss. Ja LSK hadde noen sjanser, men jeg synes sjansene til Hønefoss var større. Stabæk viste også at de vil være med i år og et AAFK som har fått masse skryt etter treningskampene var ikke i nærheten av å kalle seg en medaljekandidat.

 

Jeg synes første runde var en hærlig runde med gode prestasjoner og bra trøkk fra publikum sin side. Godt besøk både i Trondheim og Oslo og vi skal ikke glemme utsolgt i Sandnes. Dette lover bra. Så får vi bare håpe på at det blir bra trøkk til helgen når Brann skal ta i mot Sandnes Ulf. Her må det bli Brann seier hvis Brann skal være med i toppen.

 

P.S. Jeg synes Anier skal få målet for Viking. Ballen er på vei innenfor stengene selv om han er borti to Sandnes Ulf spiller før han går over streken

 

Fotballhilsen fra Mini