Lørdag, for en kveld!

Det er en fryd å komme på jobb på mandag etter en så morsomt lørdag! Showdans er topp! Tusen, tusen takk til Tommy og Rakel som har vært fantastiske!!! Tenk, Rakel er bare 20 år, har aldri vært på tv, og hver uke har hu laga superfine koreografier, og lært Tommy masse nytt! Hurra for deg Rakel, og selvfølgelig hurra for Tommy, som ikke en gang likte å danse før han ble med i Skal vi danse!

HURRA også for de fantastiske folka i åpningsnummeret! Det var så fint å se the Vibe team igjen! De var en av semifinalistene i Norske Talenter, og de var strålende som vanlig!!!! Det var også ALLE de andre, FOR EN GJENG!

Jeg begynte med å sitte heeeelt rolig å se på dem øve:

Deretter prøvde jeg å få de VIDUNDERLIG fine Bollywood-danserne til å lære meg litt:

Til slutt prøver jeg å være med på sluttposeringa, der alle strekker armene i været på “FAME”, men hjelpes meg, jeg får jo ikke til det en gang!!!!!! Glenn Jørgen synes det var så lite imponerende  🙂 Og jeg er enig 🙂

PÅ lørdag blir det eksamensfest. En skikkelig morsom en, kan jeg love dere!!!!!

Smask og klem fra Marthe