Sånn erre blitt + kjoleinfo fra 30.10!

Det nærmer seg nok en lørdag – PROGRAM 9!!!! Kjære folk, så fort tida går!!

Mens jeg gleder meg til showdans (som, by the way, blir FANTASTISK) drikker jeg enorme mengder blåbærsmoothie, FORDI jeg har bestemt meg for å ha sukkerfri OG melkeproduktfri uke! Det er akkurat passe morsomt for en som er avhengig av ost og smågodt, men bra for kropp og tenner… Og jada, jeg er klar over at det er fruktsukker i blåbær, men det velger jeg å overse, pga DISSE fordelene: rike på antioksidanter,  motvirker kreft, motvirker aldring av hjernen, bedrer hukommelsen,  reduserer kolesterol og fettstoffer i blodet ++ SÅ, nok fakta om blåbær!

Maria er også på diett- nærmere bestemt Fjordland-dietten.  SÅNN ERRE BLITT!

Åsleik og Nadya er på “mat-i-farta-dietten”.


La det være sagt, Nadya er ALLTID fjong på trening, men vanligvis ikke så fjong som dette. Antrekket får dere se igjen i et herlig musikalnummer på lørdag. Og det er faktisk ganske inronisk at Åsleik spiser banan her. Hvorfor? FØLG MED I MUSIKALINNSLAGET i slutten av del 4.

Stig Henrik og Alexandra er også på plass på dansefabrikken, denne herlige poseringa har fått navnet “vi skal dit”, og den får dere også se igjen på lørdag. Kanskje får vi vite nøyaktig hvor de skal også 🙂

Lørdag 30.10 hadde jeg på meg kjole fra Valerie. Den kan dere få tak i ved å ringe agenturet Lilly Urgent Limited, på tlf 92288148. Smykkene er fra Susanne Friis og fås kjøpt på bl. a. mestergull og David Andersen.

Sees på lørdag, kjære venner!

Smask og klem fra Marthe, som skal lage en blåbærsmoothie til i smågodtabstinensenes navn!