Inspirert av Åsleik!

Jeg skjønner at “jeg har det så travelt!” er INGEN god unnskyldning for å la være å blogge! Åsleik rekker det, og han har også en jobb, samtidig som han – og ALLE de andre deltakerne – skal danse to danser denne uka. Så ja, Åsleik, nå følger jeg din oppfordring, det er bedre med litt enn ikke noe!!

Dette blir en fantastisk skal vi danse-lørdag (igjen 🙂 Teamdansene ser ut til å bli helt rå! Det er så morsomt å gjøre noe HELT nytt + at det er jo faktisk veldig spennende. Det er nemlig sånn at gruppa får en poengsum som gjelder alle deltakerne i gruppa. Det vil si at selv om et par f eks får 40 poeng i singeldansen, så er de IKKE trygge! Kanskje får de bare 20 i gruppedansen, da blir samla poengsum 30, og alt kan skje! Skjønner dere? Det er skikkelig spennende!!! ( 🙂 okei, jeg skal roe meg!)

Kristian og jeg har også hatt det travelt denne uka. Siden deltakerne nå har det så travelt, bestemte vi oss for å avlaste dem litt og rett og slett vikariere for dem i dagliglivet. En av deltakerne er en habil motorsyklist, og siden jeg er hans vikar denne uka, er det bare å kaste seg ut i det… (sjekk link)

MC

Forrige lørdag var jeg så  heldig å få låne  kjole av Nadya. Hun designer nydelige kjoler under merket Venti Uno.

Jeg hadde også FANTASTISKE smykker fra vidunderlige BJØRG!

Sees i morra, venner!

Smask og klem fra Marthe