Statusrapport fra dansefabrikken!

Vi drikker kaffe, Maria raper litt og ler høyt av sin egen ufinhet. Jeg synes det er på sin plass, når man har drukket 7 kopper kaffe før kl 10 (det skal sies at Asmund har stått for noen av dem.) Statusrapport Maria & Asmund: ved godt mot og samba er gøy!

Denne uka girer vi opp noen hakk. Vi er halveis i konkurransen og deltakerne må for alvor begynne å bevise at de har utvikla seg som “dansere”. Det mener selvfølgelig jeg at de har som BARE DET, men nå er det ikke jeg som skal uttale meg, men derimot dommerne. Det jeg derimot skal, er å lage tidenes koseligste stemning på bakrommet. Der skal vi lage et skikkelig fristed med ALT man trenger når man skal senke skuldrene og slappe av. Dere må bare gjette, evt fortelle hva dere gjør når dere slapper av!

I rommet ved siden av øver Tommy og Rakel på slowfox. I følge Tommy, er Tommy + tirsdag = IKKE SANT, men jeg synes ikke det ser så verst ut jeg asså! Tirsdag eller ikke, en liten posering for kamera får man uansett til!

Dommer, Karianne, dukker også opp for å gi nyttige tips og tilbakemeldinger. Tommy benytter sjansen til en en slowfox-gjennomgang med sjølveste slowfoxdronninga! Så får vi se hvor fornøyd hun er med eleven på lørdag!

Stig Henrik og Alexandra danser slowfox og SH er super fornøyd. Ikke bare slipper han å danse i penskoa til tante Eli (som han kaller latinskoene sine), han eeeelsker musikken han skal danse til. Det jeg synes er litt bekymringsfullt, er at jeg ikke lenger skjønner hva han sier. Vi har liksom hele tida snakka samme språk, men nå har jeg mista´n. Dere får høre på lørdag, da tror jeg jaggu vi skal få han til å lære oss noen ord også!

Verdens FINESTE Martine, regissør, er også på plass. Og hvor mange kopper kaffe er vi oppi nå, Martine? 3 på henne, 5 på meg, men jeg tar en til nå!

Smask og klem